Menu

nedeľa 9. februára 2014

Constance Carroll tiene na oči - Purple Eyes

V tomto príspevku si zhodnotíme tiene na oči od značky Constance Carroll s názvom Eyeshadow 4. Purple Eyes.


Tieto tiene sú prezentované ako dlhotrvajúce tiene, ktoré sa nezhlukujú v záhybe oka. Sú obohatené o hodváb a vitamín E a nemajú žiadne pridané parfumy.

Táto malá paletka obsahuje tri tiene: tmavo fialovú, svetlo fialovú a striebornú. Použiť na očiach ich môžete samostatne alebo všetky naraz, napríklad: svetlo fialovú na viečko, tmavo fialovú do záhybu a striebornú do vnútorného kútika oka.


Hodnotenie:

Constance Carroll Purple Eyes som si kúpila viac-menej zo zvedavosti. Túto kozmetiku môžete nájsť v drogérii alebo v hypermarketoch za pomerne nízke ceny. Tiene v paletke vyzerajú pekne, fialovú farbu mám rada (hodí sa k hnedým očiam) a navyše tvrdenia, že ide o dlhotrvajúce tiene, ktoré sa nezhlukujú ma zaujali.

Tiene sú priemerne pigmentované, farba na viečku je o čosi svetlejšia ako v paletke. Majú však príjemnú konzistenciu, asi kvôli hodvábu, a ľahko sa rozotierajú. Avšak na mne rozhodne neboli "crease-resistant" a  v záhybe sa po hodinke nosenia zhlukli. Tento problém sa dá samozrejme ľahko vyriešiť použitím podkladu pod očný mejkap, ale tvrdenie na obale týchto tieňov bolo iné. Aj čo sa týka dlhotrvácnosti tieňov na oku, povedala by som, že je priemerná - niekoľko hodín.


Constance Carroll Purple Eyes sú priemerné tiene, na očiach menej pigmentované. Výdrži na očiach musí pomôcť podklad. Odtiene fialovej sú veľmi pekné a na viečku pekne harmonizujú, strieborná očiam vdýchne život. Dať tieto farby spolu je skvelý nápad. Tieto tiene sú určite nositeľné, ale pre mňa jedny z bežného priemeru.

Celkové hodnotenie: 3 z 5.



Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára