Menu

pondelok 3. februára 2014

ELIZABETH ARDEN - EIGHT HOUR® CREAM Skin Protectant: hydratačný krém

Legendárna línia Eight Hour® Cream od Elisabeth Arden obsahuje množstvo produktov, ktoré sľubujú hydratáciu minimálne 8 hodín. V tomto príspevku si zhodnotíme Skin Protectant - pôvodný hydratačný krém, ktorý Elisabeth Arden preslávil a odštartoval vznik ďalších produktov ako krémy na ruky, denné krémy, telové krémy a ďalšie v línii Eight Hour® Cream. 

image

Čo Skin Protectant obsahuje:

Petrolát - mäkký parafín, ktorý vytvára bariéru, ktorá chráni pleť a zabraňuje strate vlhkosti
Kyselina salicylová - vyhladzuje pleť a má protizápalové účinky
Vitamín E - pôsobí ako biologický antioxidant, chráni pleť pred škodlivým vplyvom voľných radikálov, zlepšuje textúru pleti a má upokojujúce účinky

Čo Skin Protectant dokáže:

Je to balzam, ktorý má všestranné použitie. Chráni a lieči suchú, popraskanú a podráždenú pokožku na celom tele - pery, pleť, lakte, kolená, chodidlá. Telo chráni tiež pred vysušovaním v dôsledku centrálneho kúrenia alebo klimatizácie. Upokojuje pokožku po spálení alebo po vplyve vetra. Dokáže zahojiť mierne odreniny, pokožku podráždenú holením alebo odretý nos pri nádche. 

Zároveň ho môžete použiť ako lesk na pery alebo lícne kosti či očné viečka. Slúži aj na úpravu obočia, aby zostalo na mieste celý deň. Tiež pomáha udržiavať zdravé a hydratované nechtové lôžko. Malé množstvo môžete použiť aj na rozstrapatené končeky vlasov.

Konzistencia:

Krém je hustý, svetložltý s výraznou vôňou. Aj po rozotrení je na pokožke prítomný niekoľko hodín a zanecháva lesklý film. 

image

Hodnotenie:

Ak máte hocijaký z vyššie uvedených problémov, Elisabeth Arden Eight Hour® Cream musíte vyskúšať. Dokáže všetko, čo o sebe tvrdí. Lieči a chráni a to naozaj hodiny, ja by som povedala, že aj viac ako 8 hodín.

Čo ma na začiatku zarazilo, bola jeho výrazná vôňa. Po čase som si na ňu zvykla, ale musím povedať, že nepatrí k mojim obľúbeným vôňam. Vyskúšala som aj ďalšie produkty z tejto línie a všetky voňajú rovnako. 

Keďže krém vás chráni niekoľko hodín, ostane na pokožke. Preto ho neodporúčam používať pod mejkap. Treba počkať minimálne 20 minút, kým vsiakne. Ak hľadáte dobrý hydratačný krém pod mejkap, vyskúšajte Neutrogena Oil-free Moisturiser alebo Vichy Idealia

Ja tento krém odporúčam používať večer, aby pôsobil na pleti počas noci, alebo ráno v tie dni, keď nebudete používať mejkap. Naozaj vynikajúco počas noci pôsobí na pery. Tenkú vrstvu si naneste večer pred spaním a ráno máte hladké a hydratované pery - každý rúž alebo lesk sa vám bude nanášať omnoho ľahšie. 

Občas ho nanesiem aj na mejkap, keď chcem moju pleť oživiť. Zvlášť lícnym kostiam dodá lesk, pleť potom nevyzerá jednoliato a púdrovo, ale rozžiarene a mladistvo.

Skin Protectant používam aj na lokálne vysušovanie na tvári (na to používam tiež Hojivý zázrak od Oriflame, ktorý je menej mastný a viac sa hodí pod mejkap). Malé množstvo si vklepem na postihnuté miesto a problém zmizne.

Krém používam tiež na malé ranky, napríklad po akné, porezaní alebo na modriny. Poraneniu poskytne krém ochrannú bariéru a zároveň lieči. 

Hlavná výhoda: každé vysušovanie pokožky na celom tele dokáže vyliečiť

Hlavná nevýhoda: vôňa a mastnejšia konzistencia

Krém sa predáva za cenu približne od 15 do 30 € (záleží na obchode). Kúpiť si ho môžete napríklad TU, alebo ak máte chuť na ďalšie produkty od Elisabet - TU.

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ďalšie hodnotenie od Elisabeth Arden: Sun Defence for Face SPF 50. Denný hydratačný krém SPF 15

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára