Menu

streda 5. februára 2014

ESSENCE - Gélová očná linka

Ak chcete mať na očiach tú najčiernejšiu očnú linku, určite siahnite po gélovom zložení. Gélové očné linky sa väčšinou predávajú v malých šrubovacích miskách a na ich aplikáciu budete potrebovať štetec. V tomto príspevku si zhodnotíme gélovú očnú linku od Essence, odtieň Midnight In Paris.


Gélová očná linka od Essence má dlhotvácne zloženie. Keď ju aplikujem ráno, ostane na svojom mieste až pokiaľ sa večer neodlíčim. Je vodeodolná, čo pomáha jej sile ostať na mieste, ale zároveň sa večer budete musieť trochu posnažiť dať ju dole. Ak si nechcete oči zbytočne drieť, skúste micelárne vody na odličovanie, tie sa mi najviac osvedčili.


Linka je veľmi dobre pigmentovaná a naozaj čierna, zároveň má krémové zloženie, vďaka ktorému sa ľahko aplikuje. Produkt naberiete štetcom a nanesiete na horné viečko alebo na vnútorné viečko oka. Nemusíte vyvíjať žiadny tlak, linka má ľahkú a príjemnú konzistenciu.


Všetky gélové očné linky musíte veľmi pevne uzavrieť, inak rýchlo vyschnú. Linku od Essence používam už niekoľko mesiacov a zatiaľ vôbec nevysychá, čo ja naozaj veľké plus. 

Táto gélová očná linka patrí k mojim najobľúbenejším, ľahko sa aplikuje, je čierna, dlhotrvácna, vodeodolná a nevysychá. Môžem ju len odporúčať.

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ak preferujete čiernu ceruzku, skúste túto od Rimmel Scandaleyes. Tiež má krémové zloženie a je vodeodolná. :)

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

2 komentáre:

  1. Táto linka je vynikajúca, dobre sa nanáša a dlho vydrží, vôbec sa nerozmazáva a nakresliť si ňou linky je hračka aj pre takých amatérov, ako som ja. Linky bežne nepoužívam, len občas, ale tieto sú skvelé, bez aplikačného štetčeka sú síce nanič, ale s ním to ide jedna radosť.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím a možno je to aj lepšie, že sa predáva bez štetca, aspoň je nižšia cena. Štetec si stačí kúpiť len raz a túto linku stále dookola :)

      Odstrániť