Menu

pondelok 10. februára 2014

Schwarzkopf: got2b POWDER´ful - púder pre objem vlasov

Púder pre objem vlasov - jednoduchý spôsob ako dosiahnuť objem bez tupírovania a poškodenia vlasov. V tomto príspevku si zhodnotíme púder od Schwarzkopf got2b s názvom POWDER´ful.


Ako púder pre objem vlasov funguje:

Púder si jednoducho nasypete ku korienkom vlasov a prstami ho rozotriete. Púder priľne k vašim vlasom a "zamotá ich" tak, ako keby ste si ich natupírovali. Púder dodá vlasom drsnejšiu textúru a tým, že nebudú hladko ležať na sebe, docielite väčší objem vlasov. Púder môžete nasypať aj po dĺžke vlasov, ak im chcete dodať "strapatý" efekt.


Hodnotenie:

Tento púder od Got2B funguje. Ak chcete dodať vlasom objem rýchlo a jednoducho, môžete vyskúšať POWDER´ful. Biely prášok sa po rozotrení úplne stratí a nezanechá na vlasoch biele zvyšky. Vlasy budete mať zamotané (čo im dodá objem), ale následné rozčesanie môže byť trochu problematické.

Mne púder zvyčajne ostane na vlasoch aj ďalší deň a najlepšie ide dole umytím vlasov so šampónom. Ak použijete malé množstvo púdru, vlasy vám trochu zdvihne, ale nebudete mať problém ich rozčesať. Ak chcete veľký objem, väčšie množstvo púdru vám ho dodá, ale potom vám ostáva len umytie vlasov. 

Použitie POWDER´ful je jednoduché. Požadované množstvo prášku si nasypete priamo na vlasy a rukami produkt rozptýlite a zároveň si "zamotáte " vlasy. Ja odporúčam aplikovať púder do spodných vrstiev vlasov, tie dostanú objem a vrchná vrstva prekryje to "zamotanie" a ostane hladká. 

Hoci je odstránenie púdru mierne problematické, vlasom dodá objem a je pre vlasy určite príjemnejší ako tupírovanie

Celkové hodnotenie: 4 z 5.

Ďalšie hodnotenia got2b: Sprej pre lesk vlasov, Ochrana pred teplom

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára