Menu

pondelok 31. marca 2014

Avon lesk na pery: Plump Pout

Lesk na pery je niečo, čo bez námahy rozžiari vašu tvár, omladí ju a skrášli váš úsmev. Dnes si v drogérii alebo online môžeme vybrať z nespočetného množstva odtieňov, finišov, vôní či príchutí. Mnohé lesky na pery majú dokonca pridané benefity ako hydratáciu, ošetrenie pier či optické zväčšenie. A práve na jeden taký lesk na optické zväčšenie pier sa bližšie pozrieme v tomto príspevku. Zhodnotíme si lesk na pery od značky Avon s názvom Plump Pout v odtieni Luscious Mauve


O čo tomuto lesku ide?

Avon Plump Pout ( v preklade našpúlené pery) je lesk, ktorý si dal za úlohu opticky zväčšiť vaše pery. Obsahuje vitamíny A, C a E, ktoré dodávajú perám hydratáciu. Lesk po nanesení zanechá na perách chladivý pocit a jemné brnenie. No a samozrejme mu ide o zvodný efekt našpúlených pier :)

Skutočnosť:

Plump Pout naozaj zanecháva pery "ochladené" a brnenie je jemné a celkom príjemné. Čo sa týka optického zväčšenia, každý lesklý lesk vám opticky zväčší pery, tento nie je výnimkou, ale nič svetoborné to nie je. Musím však povedať, že z plumpingových leskov, ktoré som doteraz vyskúšala, je tento od Avonu najpríjemnejší. Brnenie a chladenie typické pre takého lesky je tu jemné a znesiteľné (čo sa nedá povedať napríklad o e.l.f. Essential Lesk na pery s vyplňujúcim efektom). 


Výdrž na perách a konzistencia:

Plump Pout je lesk s celkom dobrou výdržou. Má krémovejšie zloženie, preto aj dlhšie vydrží na perách. Samozrejme po jedení si budete musieť aplikovať ďalšiu vrstvu. Zloženie tohto lesku priľne k vašim perám a zrejme aj preto potom lesk ostane na perách. 

Aplikátor:

Aplikátor tohto lesku je malý štetček s dlhými štetinkami. Aplikáciu leskov štetcami zvyčajne nemám moc v láske, ale pri tomto lesku mi to nevadí. Štetinky sú pevné a držia tvar, preto je aplikácia jednoduchá a hlavne presná. Nemusíte sa báť, že pri aplikácii vyjdete mimo pier. 


Vôňa a odtieň:

Avon Plump Pout má typickú vôňu plumpingových leskov a síce chladivá, mentolová vôňa. Pri tomto lesku je, ale opäť jemná a ucítite ju len v tube, pri ani po aplikácii ju cítiť nebudete. 

Odtieň, ktorý mám má názov Luscious Mauve ( v preklade lahodná svetlo fialová). Tento odtieň je veľmi podobný prirodzenému odtieňu mojich pier a to je aj dôvod, prečo som si ho vybrala. Tento lesk je jeden z tých priesvitnejších, farba je jemná, ale predsa tam je. Na mojich perách úplne splynie s ich farbou, ale ak máte svetlo ružové pery, tento odtieň ich jemne zafarbí. 

Avon Plump Pout sa predáva ešte v niekoľkých odtieňoch ako priesvitná a svetlo ružová. 


Dostupnosť:

Avon Plum Pout si môžete kúpiť prostredníctvom Avon katalógu alebo online za cenu okolo 3 €. 

Celkové hodnotenie: 4 z 5. 

Ak vás zaujímajú lesky na pery, určite si prečítajte aj ďalšie moje hodnotenia: 


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára