Menu

sobota 8. marca 2014

Avon pleťová maska: Heavenly Hydration

Osobne mám pleťové masky veľmi rada a moja pleť tiež. Keď ich používam cítim sa ako na luxusnom spa víkende. Je to upokojujúce, relaxačné a navyše robíte veľkú službu svojej pleti. Samozrejme ak používate masku, ktorá aj funguje. 

V tomto príspevku si zhodnotíme masku od značky Avon z línie Planet Spa s názvom Heavenly Hydration.


O maske:

Názov Heavenly Hydration prezrádza, že ide o hydratačnú masku. Je vhodná pre všetky typy pleti, keďže suchá, normálna aj mastná pleť potrebujú hydratáciu. Hlavnou výživnou zložkou je tu olivový olej z oblasti Stredozemného mora. Maska vôbec nezanecháva mastný film. Pleti dodá hydratáciu, ktorá vydrží celý deň. Pleť zároveň osvieži a rozjasní.

Konzistencia:

Maska má ľahké, takmer gélové zloženie. V tube má svetlo bielu farbu, po nanesení na pleť je úplne priesvitná. Táto maska sa vstrebe do pokožky, nezaschne. Výhodou je to, že počas pôsobenia masky môžete normálne rozprávať, jesť a robiť vlastne čokoľvek, keďže ju takmer nie je vidno. Pleť bude mať len lesklý nádych. Maska nezanecháva na tvári mastný film, je skôr lepkavá na dotyk. Maska sa ale nikdy úplne nevstrebe, preto je nutné ju zmyť teplou vodou.

 Vôňa:

Heavenly Hydration má jemnú vôňu, ktorú ucítite, keď si budete masku aplikovať. Po nanesení ju už cítiť nebudete.

Použitie:

Maska sa aplikuje na vyčistenú pleť. Použiť ju môžete hocikedy, je jedno či ráno, na obed alebo večer. Odkedy ju mám, používam ju takmer každý deň, buď ráno, keď mám čas, alebo večer pred použitím séra lebo krémov. Sérum, ktoré sa hodí naniesť po použití masky je napríklad Balea Hydratačné sérum. Ak máte normálnu až mastnú pleť a chcete použiť ešte hydratačný krém vyskúšajte Neutrogenu; ak máte suchú pleť skúste Elisabeth Arden. Odporúčaný čas pôsobenia masky je 20 minút. Ja ju často mávam aj dlhšie, najmä večer. 


Znášanlivosť:

U mňa pri použití tejto masky nedochádza k žiadnej alergickej reakcii, ani začervenaniu, aj keď mám masku dlhšie ako odporúčaný čas. Pred prvým použitím však vyskúšajte znášanlivosť vašej pleti.

Hodnotenie:

Avon Planet Spa Heavenly Hydration maska ma príjemne prekvapila. Jej ľahké zloženie je vhodné pre všetky typy pleti. Gélová textúra je príjemná na nosenie a tak skoro ani neviete, že máte masku na tvári. U väčšiny másk je pleť pod tlakom, buď keď maska schne alebo keď ju dávate dole. U tejto nehrozí ani jedno z toho. 

Veľké plus má u mňa táto maska, kvôli tomu, že je priesvitná. To vám umožňuje dať si ju na tvár prakticky hocikedy. Môžete robiť čokoľvek a vyzerať pri tom normálne. 

Takže hlavnou úlohou tejto masky je dodať pleti hydratáciu. A tejto maske sa to podarí. Ak máte na tvári veľmi vysušené miesta až šupinky, tak tie maska úplne nevylieči. Ale všeobecne dodá pleti hydratáciu. Pleť nebude mať napnutý pocit, bude osviežená a rozjasnená. 

Maska sa veľmi príjemne nosí, ľahko sa zmýva a hydratuje pleť. Ak hľadáte masku s ľahkým zložením, jemnou, čistou vôňou a príjemným pôsobením vyskúšajte Heavenly Hydration.

Dostupnosť:

Kozmetiku značky Avon si môžete kúpiť prostredníctvom katalógu alebo online. Táto maska sa predáva za cenu okolo 2 € (kúpiť tu).

Vyskúšať môžete aj ďalšiu masku z línie Planet Spa: Perfectly Purifying

Celkové hodnotenie: 4 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára