Menu

pondelok 17. marca 2014

BOURJOIS Liner Pinceau: tekutá očná linka

Kozmetika značky Bourjois vznikla už pred viac ako 150 rokmi vo Francúzsku. Vyrábajú prípravky pre pleť a telo, tiež mejkap a parfémy pre ženy aj mužov. Kúpiť si ju môžete v drogérii alebo online. Dnes si zhodnotíme jeden z ich produktov, a to tekutú očnú linku s názvom Liner Pinceau

Tekutá očná linka sa tradične predáva v malom balení so štetcom vo vrchnáčiku. Tekutá linka je čiernejšia ako ceruzka, ale nie až taká čierna ako gélová očná linka. Narozdiel od obidvoch má najhladší finiš. Čiara, ktorú vyčaruje tekutá linka je presná s ostrými hranami. Nehrozí, že si nanesiete na jedno miesto viac, inde menej, vďaka tekutej textúre a štetcu.

Bourjois, vyslovuj "boržuá" Liner Pinceau je linka, ktorá by mala byť dlhotrvajúca, veľmi čierna a s presným štetcom. Či to všetko spĺňa, si môžete prečítať ďalej v článku.


Čo nám tvrdí reklama:

Liner Pinceau zvýrazní váš pohľad ako expert vďaka vysoko presnému štetcu. Linka ostane na vašich očiach až 16 hodín. Tekutá formula je obohatená o veľmi intenzívnu čiernu farbu. Štetcový aplikátor je presný a dokážete si ním namaľovať tenkú alebo hrubú čiaru. Perfektný výsledok sa vám podarí jedným ťahom. Výsledkom je intenzívna, dlhotrvajúca a perfektne zakrivená linka. Liner Pinceau sa predáva v troch odtieňoch: čierna, hnedá a zlatá. Táto tekutá linka je nevyhnutná pre vašu mejkapovú taštičku. 

Aká je realita:

Štetec tejto linky je tenký a dlhý. Možno pre začiatočníčky s tekutou linkou bude trochu ťažšie ovládateľný. Keďže je dlhší, viac sa ohýba a preto je náročnejšie nakresliť úplne rovnú čiaru. Ale stačí trochu cviku a bude to v pohode. Tento štetec má štetinky, nie je to jeden z tých gumových koncov. Preto sa niekedy stane, že sa koniec rozstrapká, respektíve, že štetinky sa rozdvoja. Vtedy musíte štetec zase namočiť do produktu, aby sa štetinky spojili.


Ako vidíte na obrázku, tento štetec je veľmi tenký. Dá sa ním teda vyčarovať aj tenká aj hrubá linka. Tenkú linku dosiahnete jedným ťahom, hrubú linku namaľujete viacerými čiarami. 

Balenie tejto linky je výhodné, pretože vrchnák je dlhý a úzky, preto sa dobre drží a má stabilný pocit v ruke. 

Čierna farba tejto linky je dobrá. Občas sa však stane, že jedným ťahom celú linku nenamaľujete a potom čierna nie je dosť čierna a budete musieť linku premaľovať ešte raz. 


Výdrž tejto linky je vynikajúca. 16 hodín som síce linku na očiach nemala, ale počas bežného dňa, takých 12 hodín, linka vydržala perfektne. Vôbec sa nerozmazala, nedrobila ani nič podobné, jednoducho bola tam, kde som ju aplikovala. Linka však nie je vodeodolná. 

Čo sa týka perfektne namaľovanej linky, to je úplne vo vašich rukách. Ak máte s tekutou linkou skúsenosti, aj s touto sa vám podarí perfektná čiara a zakrivenie. Ak ste nováčik, dlhý vrchnáčik vám pomôže pri stabilite ruky, ale dlhšie štetinky to zase trošku kazia. Skrátka na perfektnú tekutú linku treba prax, najmä na zakončenie linky.

Bourjois Liner Pinceau si môžete kúpiť v drogériách alebo online spolu s maskarou v jednom balení za cenu približne 12 €. 

Celkové hodnotenie: 4 z 5.

Určite si prečítajte aj o ďalších typoch očných liniek: Essence gélová očná linka a Rimmel Scandaleyes čierna ceruzka

Ak vás zaujíma kozmetika značky Bourjois, prečítajte si aj hodnotenie BOURJOIS maskara: Volume Glamour MAX Definition

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára