Menu

sobota 15. marca 2014

Brische Cosmetics: GERARD rúž na pery

Červené pery sú nesmrteľná klasika. Nezáleží na tom, aká je príležitosť, ročné obdobie, časť dňa alebo váš vek. Červená na perách je ako chameleón, od jemných odtieňov s dievčenským leskom po krvavo červené matné pery, ktoré si všimne každý. Dodajú vám sebadôveru a spravia vás nezabudnuteľnou. Nájsť ten pravý červený rúž nie je ľahké, no keď sa to podarí môžete otvárať šampanské :)

V tomto príspevku si zhodnotíme rúž na pery od značky Brische Cosmetics z línie Gerard v odtieni 720.


Brische Cosmetics je španielska značka kozmetiky, ktorú si môžete kúpiť online na parfums.sk. Ich kozmetické produkty zahŕňajú všetko od pleti cez make up, vlasy a telo. Značka je to dosť veľká a aspoň pre mňa dosť neznáma. Napriek tomu alebo práve preto som ju chcela vyskúšať. Objednala som si červený rúž na pery, lebo ten sa hodí vždy. Skúšobná doba uplynula, preto si ho poďme zhodnotiť.

Tento rúž má príjemnú, krémovú konzistenciu. Ľahko sa aplikuje, ale keďže je to červená farba, treba byť opatrná, aby rúž neskončil mimo pier, prípadne na zuboch. 


Čo sa týka pigmentácie, odtieň 720 je stredne pigmentovaná farba. Farba v tube je tmavo červená, keď rúž vyskúšate, zistíte, že farba je slabšia. Je to výhoda, ak chcete slabší odtieň, stačí vám jedna vrstva. Pre krvavejšiu červenú budete musieť pridať aplikáciu navyše. 

Rúž má polo-lesklý, polo-matný finiš a neobsahuje trblietky. Nevysúša pery, ale žiadne hydratujúce zložky nemá. Preto vám odporúčam pred nanesením červenej farby aplikovať si nejaký balzam na pery. Ak chcete jemnú červenú, aplikujte jemný balzam napríklad Hojivý zázrak od Oriflame. Ak chcete žiarivo červenú, skúste si najprv aplikovať červený balzam, napríklad Lip Brilliance od Blistex


Na fotke je Gerard rúž aplikovaný v dvoch vrstvách. Ja osobne, keď už idem do červených pier, tak nech to stojí za to :)

Odtieň 720 je jeden z tých tmavších, zvlášť keď aplikujete viac vrstiev. Tmavé odtiene môžu niekedy opticky zmenšiť pery. Preto ak chcete pery zväčšiť, naneste si na ne ešte vrstvu lesku. Ak chcete zachovať pôvodnú farbu rúžu, priesvitný lesk je na mieste, napríklad Catrice Infinite Shine alebo NYC Kissgloss, prípadne ak máte vysušené pery a chcete mať aj krásny lesk, vyskúšajte Elisabeth Arden 8 hour cream na pery. Pre zvýraznenie farby naneste navrch ešte lesk s červeným nádychom, napríklad Rimmel Apocalips

Samotne vydrží Brische rúž na perách niekoľko hodín. Jedlo a pitie neprežije a budete si musieť aplikovať ďalšiu vrstvu. Rúž vám vydrží na perách dlhšie, ak si najprv aplikujete rúž, potom vrstvu púdru a na to ďalšiu vrstvu rúžu. Ak chcete predĺžiť výdrž ešte viac, prípadne zvýrazniť farbu, aplikujte si najprv ceruzku na pery. A nielen na okraje pier, ale vyplňte celé pery. 

Brische Gerard rúž na pery stojí približne od 2 do 3 €(kúpiť tu).

Celkové hodnotenie:

Tento rúž na pery je stredne pigmentovaný a výdrž je dobrá. Čo sa týka balenia, príde mi trošku veľké, ale zároveň zaujímavé, keďže je hranaté. Čo sa mi na tomto rúži nepáči je jeho vôňa. Je silná a pri aplikácii ju budete cítiť, potom však už vôňu cítiť nebudete. Ak vám vône neprekážajú, možno to pre vás nebude problém. Rúž je vhodný pre začiatočníčky s červenými perami, keďže jeho odtieň je slabší a dá sa postupne stmaviť. 

Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára