Menu

nedeľa 9. marca 2014

Garnier 5 sec Perfect Blur: podklad pod mejkap

Podklad pod mejkap dokáže zmeniť váš pohľad na mejkap. Z mejkapu, ktorý vydrží pár hodín sa zrazu stane dlhotrvajúci. Mejkap, ktorý sa predtým usádzal v líniách tváre, vydrží bez porušenia celý deň. Mastná pleť, ktorá prerážala cez mejkap, bude omnoho dlhšie skrotená. Šupinky na suchej pleti budú zahladené. 

Podklad pod mejkap, ktorý v reklame sľubuje naozaj veľa, si dnes zhodnotíme v nasledujúcom príspevku. Garnier 5 sec Perfect Blur:


Podklad pod mejkap sa aplikuje tesne pred použitím mejkapu. Vašej pleti dodá nový, vyhladený povrch, na ktorý sa potom jednoduchšie nanáša mejkap. Ten má k čomu priľnúť, preto aj dlhšie vydrží na tvári. 

Garnier 5 sec Perfect Blur je vyhladzujúci skrášľujúci podklad. Účinok tohto podkladu na tvári uvidíte hneď po nanesení. Zrejme preto má v názve 5 sec, ale aby som bola úprimná, každý podklad pôsobí ihneď. Je to typ produktu, ktorý sa nevpije do pokožky, ale ostane na povrchu.

Konzistencia:

Tento podklad má takmer penovú konzistenciu. Ľahko sa rozotiera a má svetlo ružovú farbu. Odtieň pokožky po nanesení nezmení.

Čo Perfect Blur dokáže:

Lesk - po použití tohto podkladu ostane pleť úplne matná. Ak nechcete mať zmatnenú celú pleť, použite tento podklad len na vybrané miesta, napr. T-zónu. 
Póry - podklad vďaka svojmu zloženiu vynikajúco vyplní póry a tým sa stanú opticky menej viditeľné. Ak máte veľmi rozšírené póry, stále ich bude trochu vidno. Podklad spôsobí optický efekt, rozšírené póry však nevylieči, na to podklady neslúžia. Sčasti ich vyplní a mejkap sa tak v nich nebude usádzať.
Nedokonalosti - nie som si úplne istá, čo všetko spadá pod pojem nedokonalosti pleti, ale tento podklad zanechá pleť hladkú a jemnú na dotyk. 
Vrásky - trvalé vrásky zatiaľ nemám, ale dočasné vrásky sa vytvárajú pri každej mimike. Podklad prichytí mejkap na miesto a nedovolí mu pohybovať sa po tvári a usádzať sa vo vráskach. Tak ako vyplní póry vyplní podklad aj vrásky, ale opäť iba čiastočne a dočasne.


Aplikácia:

Malé množstvo Perfect Blur si rozotrite na celú tvár, alebo len na vybrané miesta. Najlepšie sa aplikuje prstami. Podklad sa vždy nanáša tesne pred mejkapom, preto všetky krémy alebo séra naneste ešte pred tým a nechajte ich vsiaknuť. 

Výdrž:

Vďaka podkladu vydrží mejkap na tvári omnoho dlhšie. Tento produkt môžete používať aj bez kombinácie s mejkapom. V takom prípade hladká a zmatnená pleť vydrží 2 - 3 hodinky. Ak aplikujete aj mejkap a púder, výdrž sa predĺži.

Dostupnosť:

Garnier si môžete zakúpiť v drogériách, hypermarketoch alebo online. 5 sec Perfect Blur sa predáva za cenu približne 8 - 10 € (kúpiť tu).

Hodnotenie:

Garnier 5 sec Perfect Blur je skvelý podklad pod mejkap. Splní to, čo sa od podkladu očakáva. Reklamu má síce veľmi peknú, ale podľa mňa super výnimočný nie je. Väčšina podkladov dokáže rovnaké veci a ich hlavnou úlohou je opticky zlepšiť pleť. Pre naozajstné vyriešenie prílišnej mastnoty, vrások či pórov si budete musieť zaobstarať iné produkty. Perfect Blur používam vždy ako podklad pod mejkap. Samozrejme ak vašej pleti netreba krytie mejkapu, môžete ho použiť len ako zmatňujúcu emulziu a žiadne ďalšie produkty si už neaplikovať. Prípadne aplikujte Perfect Blur a na to buď korektor alebo púder alebo oboje. 

Celkové hodnotenie: 4 z 5.

Ďalšie hodnotenie podkladu pod mejkap: Bioderma Sébium Pore Refiner, Catrice Prime and Fine

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára