Menu

štvrtok 13. marca 2014

Max Factor PanStick: mejkap

Každá chceme mať krásnu, zdravú a žiarivú pleť. Samozrejme na to treba veľa: starať sa o ňu zvnútra aj zvonku a tiež dobrú genetickú výbavu. Občas sa však dá prírode pomôcť. Stačí na to dobrý mejkap a úžasná pleť je na svete. A je úplne jedno či ste po preflámovanej noci alebo sa o slovo prihlásila vyrážka.

Krémový mejkap si zhodnotíme v tomto príspevku. Tento mejkap je od značky Max Factor s názvom Pan Stik v odtieni True Beige.


Typ mejkapu:

Max Factor Pan Stick je krémový mejkap vo forme vysúvacej tyčinky. Má hustú konzistenciu, keďže je v tyčinke. Trošku to prekáža v teple, keďže sa mejkap začne mierne roztápať. Odporúčam ho preto skladovať na nejakom chladnejšom mieste. Mejkap má dole otáčacie koliesko, ktorým si produkt vysuniete z tyčinky. Balenie je trochu netradičné, ale veľmi ľahko sa s ním pracuje. 

Krycia schopnosť:

Tento mejkap má byť výnimočný práve vo vysokej krycej schopnosti. Jeho hlavnou úlohou je zakryť všetky nedokonalosti pleti ako akné, rozšírené žilky, kruhy pod očami, začervenanie, diskoloráciu a ďalšie nedostatky. Keď sa nad tým zamyslím, tieto úlohy pripadajú korektoru a po dlhšom testovaní musím skonštatovať, že tento mejkap má kryciu schopnosť korektora. Ak budete používať Pan Stik, korektor už nebudete musieť použiť. 


Aplikácia:

Tento mejkap sa jednoznačne najlepšie aplikuje prstami. Prsty zohrejú produkt, ktorý sa potom ľahšie rozotiera, keďže má tuhšiu konzistenciu. Druhou možnosťou je použitie navlhčenej hubky, ktorá tak isto zjemní produkt a následnú aplikáciu. Tento mejkap by som neodporúčala nanášať štetcom, keďže by sa vám ťažšie rozotieral a výsledok by nebol taký prirodzený. 

Typ pleti:

Pan Stik je určený pre normálnu až suchú pleť. Ja by som povedala, že pre suchú pleť tento mejkap nie je. Ak máte nejaké vysušené miesta na tvári, prípadne šupinky, produkt k nim priľne a zvýrazní ich. Tento mejkap by som odporúčala len normálnej pleti. Ak použite aj podklad pod mejkap, predĺžite tým jeho výdrž. Vyskúšať môžete napríklad Pore Refiner od Biodermy alebo  5 sec Perfect Blur od Garnier

Odtieň:

Odtieň True Beige je svetlá farba s ružovými podtónmi. Na trhu je dokopy 5 odtieňov. Na mejkap je to trochu málo, ale odtiene nie sú všetky podobné, rozsah farieb je od svetlo béžovej po tmavú.


Dostupnosť:

Max Factor mejkap si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Pan Stik sa predáva za cenu približne od 8 do 10 € (kúpiť tu).

Hodnotenie:

Max Factor Pan Stik mejkap je podľa mňa niečo medzi korektorom a mejkapom. Má konzistenciu ako korektor a jeho krycia schopnosť je silnejšia ako bežný tekutý mejkap. Na druhej strane však nemá až takú hustú konzistenciu ako iné krémové korektory napríklad Catrice Camouflage Cream. Krycia schopnosť tohto produktu je dobrá, niekedy však nestačí. Pozitívom je to, že si môžete pokojne naniesť druhú vrstvu mejkapu a stále bude vyzerať prirodzene. Pan Stik môžete aplikovať na celú tvár, ale niekedy celkom stačí aplikovať ho na miesta, ktoré chcete najviac zakryť a na zvyšok tváre vám bude stačiť púder. Celkovo by som zhodnotila tento mejkap ako príjemný. Zakryje nedostatky pleti a výdrž má niekoľko hodín. Ak hľadáte mejkap s vyššou krycou schopnosťou a nebude vám prekážať, že ho budete trochu dlhšie rozotierať, Pan Stik vyskúšajte.

Celkové hodnotenie: 3 z 5. 

Ďalšie hodnotenie mejkapu od Max Factor: Lasting Perormance, Estée Lauder Double Wear

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára