Menu

sobota 12. apríla 2014

Astor Big & Beautiful Lovely Doll maskara

Značka Astor vznikla pred  viac ako 60 rokmi v roku 1952. Názov Astor pochádza z priezviska rodiny Astor, ktorá pochádzala z nemeckého mestečka Waldorf a v New Yorku založili známy hotel Waldorf Astoria. Odvtedy sa značka Astor rozrástla na jednu z najväčších európskych značiek kozmetiky. Astor sa snaží zamerať na inovatívne a spoľahlivé produkty. Stačí, keď si prezriete výber ich riaseniek. Každá má iný tvar aplikátora a práve v tom spočíva inovatívnosť tejto značky.  V tomto príspevku si zhodnotíme jednu z ich riaseniek s názvom Astor Big & Beautiful Lovely Doll


Značku Astor si mnohé z nás hneď spoja s Heidi Klum. Jej tvár sa na nás usmieva takmer z každej televíznej reklamy značky Astor a reprezentuje tak nové motto tejto značky: Live Beautifully. Inak tomu nie je ani v prípade Big & Beautiful Lovely Doll maskary. 

Takže čo nám Heidi hovorí o tejto riasenke? Astor B&B Lovely Doll maskara vám dodá dramatický pohľad a riasy rozprestreté ako u rozkošnej bábiky. Formula maskary je extrémne čierna, krémová a dodá vám objem, ktorý neunikne nikomu. Aplikátor B&B Lovely Doll je unikátne navrhnutý tak, aby dokázal zväčšiť vaše oči a napumpovať mihalnice. Pomocou zaobleného konca aplikátora môžete mihalnice zdvihnúť a natočiť. Aplikátor bol špeciálne navrhnutý na natočenie koncových a spodných mihalníc, aby vám dodal zvodný pohľad. 


Aplikátor B&B Lovely Doll  je strednej veľkosti a je rozdelený na dve časti. Jedna časť je normálny štetec s umelými štetinkami osadenými husto pri sebe. Táto časť celkom dobre obalí riasy a zvýrazní ich. Druhá časť je malá guľka na konci aplikátora, ktorá má takisto umelé štetinky, ale osadené trochu ďalej od seba. Táto časť je určená na zvýraznenie vybraných mihalníc na krajoch oka, pre ten bábikovský pohľad. 

Koncept je dobrý, ale prevedenie je trošku problematickejšie. Problém, ktorý tu nastáva je ten, že normálna časť je príliš malá a aplikácia maskary je preto trochu zložitejšia. Navyše tá guľová časť maskary trochu prekáža vo vnútornom kútiku oka. No a tá guľka, ktorá má zvýrazniť práve vybrané mihalnice, s ňou to tiež ide ťažko. Zachytiť jednu mihalnicu pomocou tej guľky je skrátka na dlho. Nehovorím, že sa s týmto aplikátorom nedá naniesť maskaru, ale skrátka to nie je také jednoduché, ako som zvyknutá pri ostatných riasenkách. 


Formula maskary je naozaj dobrá. Farba je veľmi čierna a maskara sa počas dňa nedrobí ani neopadáva. Formula je krémová a maskara celkom rýchlo zaschne. Pre väčší objem môžete naniesť viac vrstiev. Keďže maskara rýchlo zaschne, ďalšiu vrstvu môžete naniesť hneď po prvej. Astor Big & Beautiful Lovely Doll maskara vám dodá celkom dobrý objem a predĺženie rias. 


Na obrázku mám okrem maskary ešte tekutú očnú linku Bourjois Liner Pinceau

Celkové hodnotenie: Astor Big & Beautiful Lovely Doll maskara je dobrá na dodanie objemu a dĺžky vašim mihalniciam. Avšak aplikátorom nadšená nie som. Niežeby sa ním maskara nedala naniesť, ale skrátka je to viac práce, ako by sa mi páčilo. Treba sa sústrediť a trošku s tým štetcom pracovať, aby ste dosiahli požadovaný efekt. Ak vám práca navyše nevadí, s formulou tejto maskary budete spokojná. 

Kozmetiku značky Astor si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Big & Beautiful Lovely Doll maskara sa predáva za cenu od 6 do 10 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Na tomto blogu si môžete prečítať aj o ďalších riasenkách napríklad: Bourjois Volume Glamour Max DefinitionMaybelline Volum´ Express The ColossalAstor Look Out maskara. Clinique Lash Doubling maskara

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára