Menu

nedeľa 27. apríla 2014

Astor SkinMatch lícenka

Lícenka je skvelá na dodanie života vašej pleti. Správny odtieň rozjasní a omladí tvár. Krásne na lícenke je to, že ich môžete mať vo všetkých odtieňoch ružovej, oranžovej či bordovej, ale úplne vám stačí aj jedna. Tá správna. Lícenka vo farbe vašich líc, keď sa prirodzene červenáte. Ak máte problém, kde správne lícenku naniesť, je to presne na tie miesta, kde sa prirodzene červenáte. V tomto príspevku si zhodnotíme lícenku, ktorá má viac odtieňov, aby ste si mohli namiešať presne ten odtieň, ktorý sa vám najviac hodí. Lícenka je od značky Astor s názvom SkinMatch Blush v odtieni 001 Rosy Pink


Línia SkinMatch je vytvorená tak, aby sa čo najlepšie prispôsobila všetkým odtieňom pokožky. Nájdete v nej mejkapy, korektory, púdre a podobne. Čo sa týka líceniek, predávajú sa v troch odtieňoch po troch farbách v každej. Účelom tejto lícenky je vytvoriť svieži, prirodzený a žiariaci nádych lícnych kostí. Preto lícenka obsahuje tri odtiene, aby ste ich mohli zmiešať podľa aktuálnej potreby alebo použiť len vybratý odtieň. SkinMatch lícenka má vrúbkovaný povrch, ktorý je zvrchu presprejovaný jemnou perleťovou farbou. 


SkinMatch lícenka je púdrová a obsahuje miniatúrne trblietky, tie však na lícnych kostiach nebudete vidieť. Jej pigmentácia je priemerná, farba budete vidieť na tvári, ale budete musieť aplikovať trochu viac produktu. Lícenky, ktorých sa stačí len zľahka dotknúť a hneď môžete aplikovať sýtu farbu, sú napríklad od Essence Silky Touch lícenky. Pri tejto od Astor môžete smelo ponoriť štetec do produktu a nabrať ho aj viackrát. Povedala by som, že je vhodnejšia pre začiatočníčky alebo povedzme menej pozorné, pretože s touto lícenkou to len veľmi ťažko preženiete. Narozdiel od Essence, s ktorou sa to dá veľmi ľahko prehnať.

Odtieň, ktorý mám je 001 Rosy Pink. Tento odtieň sa skladá z troch farieb: svetlo ružovej, perleťovej a tmavo ružovej. Každá farba sa skladá z ôsmych štvorčekov farby. Farebný pás je dosť široký na to, aby sa dal nabrať na štetec aj samostatne. Ružové odtiene môžete použiť na lícne kosti, perleťový odtieň ako zvýrazňovač. Ak všetky odtiene zmiešate spolu, dostanete ružovú farbu stredného odtieňa. Keďže farba je zmiešaná s perleťovým odtieňom, zároveň má žiariaci efekt. Na obrázku sú odtiene samostatne dole a všetky spolu hore. 


Balenie lícenky okrem samotného produktu obsahuje aj zrkadielko a štetec na aplikáciu. Zrkadielko sa hodí, aj keď v ňom nie je vidno celú tvár, ale lícne kosti uvidíte. Čo sa týka štetca je trošku hrubý, ale lícenka sa ním aplikovať dá. Osobne som ho však použila len raz. Rozhodne preferujem štetec s dlhou rúčkou a jemnými štetinkami. Štetec na aplikáciu lícenky je šikmo zastrihnutý a viac sa o ňom dočítate v príspevku Kozmetické štetce, ktoré musíte mať. Keď sa však bavíme o cestovaní, tak potom je toto balenie veľmi vhodné. Máte tam lícenku, zrkadlo aj štetec a tiež pevné uzatváranie. 


Kozmetiku značky Astor si môžete kúpiť v drogérii alebo online. SkinMatch Blush sa predáva za cenu 7 - 8 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 3 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára