Menu

sobota 12. apríla 2014

Balea enzýmová maska

V tomto príspevku si zhodnotíme masku na tvár od značky Balea s názvom Enzýmová pílingová maska.


Táto maska je určená na hĺbkové čistenie pre súmernú pleť. Je to pílingová maska, ale bez pílingových zrniečok. Namiesto toho obsahuje enzýmy, ktoré majú vyčistiť vašu pleť. 


Hodnotenie: Táto enzýmová maska má konzistenciu tekutého bieleho krému a má pôsobiť 5 až 10 minút na vašej tvári a potom ju treba zmyť teplou vodou. Za ten čas by mala hĺbkovo vyčistiť vašu pleť. Musím povedať, že po viacerých pokusoch, som to s touto maskou jednoducho vzdala. Neviem, či ide len o mňa, ale táto maska vôbec nefunguje. Po jej použití nevidím žiadnu zmenu na mojej pleti a preto momentálne sedí u mňa v šuplíku takmer plná. Maska je ľahko dostupná v drogérii, ale ak chcete pílingovú masku, ktorá vyčistí vaše póry, odporúčam pozrieť sa inde. 

Celkové hodnotenie: 0 z 5. 

Ďalšie hodnotenia pleťových másk: Avon Bali BotanicaBalea Aqua Tuchmaske vs. Collagen Essence Sheet MaskAvon Perfectly PurifyingBalea hydratačná maskaNivea Pure Effect All In 1Balea maska s bahnom z Mŕtveho moraAvon Heavenly HydrationFreeman antistresová maskaGlamGlow SuperMud Clearing Treatment


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára