Menu

pondelok 28. apríla 2014

Clinique hydratačný krém: Moisture Surge Intense

Značka Clinique je najviac známa vo svete starostlivosti o pleť. Ich výrobky sú antialergické a bez parfumov. Parfumy ako pridané látky v kozmetike síce prevoňajú produkt a tak spríjemnia aplikáciu, ale na druhej strane posledné štúdie dokazujú, že parfumy sú zodpovedné za predčasné starnutie pokožky. A to určite nie sú účinky, ktoré chceme od kozmetiky určenej na starostlivosť o pleť. A aj vďaka tomu, že Clinique parfumy do svojej kozmetiky nepridáva, sa ich produkty tešia veľkej obľube. Samozrejme určite za tým stojí aj kvalita a úspešnosť prípravkov. Značka Clinique patrí k tým drahším, ale občas sa naozaj oplatí siahnuť hlbšie do vrecka, ak ten výsledok bude stáť za to. Či za to stojí aj Clinique Moisture Surge Intense hydratačný krém, sa môžete dočítať v tomto príspevku. 


Moisture Surge Intense je hydratačný krém pre veľmi suchú a kombinovanú suchú pokožku. To znamená, že je určený pre pokožku s vysušenými šupinkami alebo len s niektorými vysušenými oblasťami na tvári. Surge Intense je hustý krém vo forme gélu, ktorý neobsahuje žiadne oleje. Suchú pokožku posilní a tá sa stane pružnou, poddajnou a hladkou. Pokožka sa bude cítiť pohodlne po dobu 24 hodín. Ak Surge Intense budete používať pravidelne, pleť bude menej vysušená a viac odolná voči vonkajším vplyvom ako klimatizácia, vykurovanie, suché podnebie alebo pri cestovaní lietadlom. Krém môžete aplikovať ráno aj večer alebo kedykoľvek, keď vaša pleť potrebuje povzbudiť. 

Surge Intense je hustý biely gél, ktorý je po rozotrení priesvitný. Krém sa rýchlo vstrebe do pokožky a nezanecháva žiaden mastný film, keďže neobsahuje oleje. Napriek tomu pleť zanechá jemne rozžiarenú. Niekedy je mi až ľúto aplikovať si mejkap, keď pleť vyzerá tak žiarivo a zdravo. Keďže produkt nemá žiadne parfémy, veľmi príjemne teda nevonia. Ale dá sa na to zvyknúť. Ja si ho aplikujem väčšinou ráno a v pohode sa naňho dá aplikovať mejkap. Nemusíte čakať polhodiny, kým môžete s tvárou niečo robiť. Narozdiel od Elisabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant, ktorý je síce vynikajúci na veľmi vysušenú pokožku, ale trvá mu večne, kým sa vstrebe. 


Hydratačná schopnosť tohto krému je skutočne vynikajúca. Poradí si s lokálnym vysušením a pri dlhodobom používaní uvidíte aj zmenu pleti celkovo. Ak sa napríklad ráno zobudíte s vysušeným miestom na tvári, stačí sa naniesť Moisture Surge Intense a za pár minút je kríza zažehnaná. Ak váš typ pokožky je suchá až veľmi suchá, tento krém vám tiež určite odporúčam. Pravidelné používanie vám pomôže vybudovať viac odolnejšiu pleť, ktorá menej podlieha vysušovaniu. Ak máte mastnú pleť a hľadáte hydratačný krém, Surge Intense môže byť trochu príliš. Vyskúšajte radšej nejaký ľahší krém, ako napríklad Neutrogena Oil Free Moisturizer


Kozmetiku značky Clinique si môžete kúpiť v parfumériách alebo online. Moisture Surge Intense hydratačný krém sa predáva za cenu od približne 30 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára