Menu

nedeľa 20. apríla 2014

Garnier hydratačná očná starostlivosť - Essentials

Očná starostlivosť by sa mala začať v pomerne skorom veku. Aj keď v 20-tke ešte nejde o vrásky, predsa len s maľovaním a následným odličovaním dávame svojim očiam riadne zabrať. A keď sa o ich okolie poriadne nepostaráme hneď od začiatku, prvé vrásky sa dostavia veľmi skoro.

Tu je niekoľko krokov pre spokojné očné okolie v každom veku:

Dostatok spánku - základ zdravej pleti, tela aj ducha. Počas spánku sa naše telo dáva opäť dokopy, preto ho netreba zanedbávať. Poriadny spánok každý deň je jedna z najlepších kozmetických rád. 

Veľmi šetrná aplikácia tieňov a korektoru - žiadne hrubé štetce alebo prílišný tlak pri rozotieraní korektoru.

Najjemnejšie možné odličovanie - momentálnym trendom v jemnom odličovaní je micelárna voda, napr. od Garnier. Tá pritiahne k sebe mejkap a nečistoty a vy si potom nemusíte šúchať pleť alebo oči. Ďalšou výhodou micelárnych vôd je to, že sa dajú použiť na pleť, oči aj pery zároveň. 

Ochrana pred slnkom - ochranný faktor a slnečné okuliare sú must-have. Bez nich sa v lete vonku nezaobídete, zvlášť so stenčujúcou sa ozónovou vrstvou. 

Starostlivosť o očné okolie  - krémy, séra, očné masky. Samozrejme primerané vášmu veku a súčasným potrebám. 

A práve o kréme na očné okolie si povieme v tomto príspevku, konkrétne o Hydratačnej očnej starostlivosti od Garnier Essentials.


Tento očný krém je určený najmä na hydratáciu očného okolia. Používať ho môže akákoľvek veková skupina, ale primárne je určený pre vekovú skupinu do 25 rokov. Očný krém sa predáva v balení 15 ml, čo je štandardná veľkosť. 

Línia Essential v sebe spája detoxikačné účinky výťažkov z hroznového vína a vitamín E, ktorý chráni a intenzívne hydratuje. Multiaktívne zloženie výrobku tak dokáže regenerovať, chrániť a hydratovať pleť celých 24 hodín. Pokožka je chránená proti nepriaznivým vplyvom vonkajšieho prostredia. Hydratácia preniká do hĺbky pokožky a produkty tak zanechajú pleť jemnú, hebkú a príjemnú na dotyk. 

Očný krém z línie Essential obsahuje okrem výťažkov z hroznového vína a vitamínu E aj bambucké maslo alebo kofeín. Neobsahuje pridané parfumy alebo parabény. 

Očný krém má bielu farbu a ľahko rozotierateľnú konzistenciu. Produkt sa rýchlo vstrebe do pokožky a nezanecháva žiaden film. 


Tento očný krém hodnotím priemerne. Neoslní, ale ani neurazí. Aplikácia je ľahká a príjemná. Krém nemá žiadnu výraznú vôňu a zanechá pohodlný pocit na očnom okolí. Na aplikáciu vám stačí malé množstvo, ktoré si jemným vklepaním vmasírujete okolo očí. Hydratácia je priemerná. Ak máte normálnu pokožku, potom vás Garnier Essentials očný krém poteší. Ak máte suchú alebo vysušenú pokožku, tak krém čiastočne pomôže, ale asi by som sa radšej porozhliadla po nejakom intenzívnejšom kréme. 

Kozmetika značky Garnier je bežne dostupná a línia Essential patrí k jedným z tých najpredávanejších. Môžete si ju kúpiť v drogériách, hypermarketoch alebo online. Essentials Hydratačná starostlivosť o očné okolie sa predáva za cenu okolo 4 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 3 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára