Menu

pondelok 21. apríla 2014

Gosh očné tiene - Effect Powder

Očných tieňov nikdy nie je dosť. Nájdeme ich v rôznych formách, odtieňoch či finišoch. Dnes si zhodnotíme práškové očné tiene vo forme voľného pigmentu s malými trblietkami od značky Gosh s názvom Effect Powder


Effect Powder je voľný práškový tieň v malom šrubovacom tégliku. Obsahuje farebné pigmenty a trblietky. Pri jeho otváraní a nanášaní treba byť dosť pozorný, aby tie tiene neskončili úplne všade. Na aplikáciu je najlepší špongiovitý aplikátor, aký sa predáva s takmer každými tieňmi.

Pigmentácia je celkom dobrá, ale treba tiene správne aplikovať v trochu hrubšej vrstve. Ak chcete pigmentácii ešte viac pomôcť, aplikátor jemne navlhčite, malé množstvo púdru si vysypte do vrchnáčika a odtiaľ aplikujte na viečko. Vlhký aplikátor nedávajte do produktu, lebo môže zhrudkovatieť. 

Pri aplikácii vám trochu tieňa spadne na líca, aj keď ste veľmi pozorní, preto odporúčam najprv nanášať tieto tiene, až potom mejkap. 

Odtiene, ktoré mám sú Lime - machovo zelená a Petal - fialová. 


Celkovo by som povedala, že tieto tiene sú pre tie skúsenejšie. Treba trochu viac zručnosti pri naberaní aj aplikovaní týchto tieňov. Ak sú však aplikované správne, na očiach vyzerajú veľmi pekne. Odtiene, ktoré mám sú pigmentované a spolu vytvárajú pekné duo.


Koncept takýchto voľných tieňov je ten, že majú byť viac pigmentovanejšie ako napresované tiene. Tieto tiene pigmentované sú, ale nezdá sa mi, že by boli niečo super extra oproti normálnym tieňom. Avšak odtieň Lime je veľmi pekný, priam až jedinečný v drogérii. Ak teda chcete Effect Powder vyskúšať odporúčam práve tento odtieň. Odtieň Petal je pekná fialová, ale vzhľadom na trochu ťažšiu aplikáciu si myslím, že podobný odtieň v nejakej paletke určite nájdete. 

Celkové hodnotenie: 2,5 z 5. 

Podobný koncept voľných pigmentov majú aj L´Oreal Infaillible tiene, tie sú ale viac stlačené, preto je aplikácia jednoduchšia. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára