Menu

piatok 18. apríla 2014

Max Factor Miracle Touch mejkap

Mejkapy od značky Max Factor mám rada a vždy ma baví skúšať nové. Niekoľko recenzií na mejkapy od tejto značky na tomto blogu nájdete a môžem vám sľúbiť, že určite pribudnú ďalšie. Max Factor to s mejkapmi totiž vie. Max bol maskérom televíznych hviezd, ktorých mejkap vždy musí vyzerať bezchybne. A dnes si môžeme produkty s touto filozofiou kúpiť v drogérii za dostupné ceny. Pre bezchybnú pleť nám Max Factor prináša Miracle Touch Liquid Illusion Foundation - krémový mejkap, ktorý na pleti vyzerá ako tekutý. 


Tento mejkap má byť špeciálny v tom, že pri kontakte s pleťou sa tuhé, krémové zloženie premení na ľahkú, prispôsobivú a tekutú textúru. Vďaka tomu tak budete mať dokonale hladký povrch pleti a jednoliaty vzhľad. Mejkap sa predáva v šrubovacom obale a vo vrchnáčiku ukrýva aj špongiu na aplikáciu mejkapu. Obsah balenia je menší ako tradične, ale veľmi to neprekáža, pretože malé množstvo mejkapu bohato vystačí na celú tvár. 


Textúra Miracle Touch mejkapu je naozaj vynikajúca. Najprv krémové, takmer penové zloženie sa pri kontakte s pokožkou zmení na ľahko sa rozotierajúci mejkap s vysokou krycou schopnosťou. Úroveň krytia je veľmi vysoká, mnoho krát po použití tohto mejkapu už ani nebudete potrebovať korektor. 

Mejkap vytvorí na pokožke veľmi prirodzený film, ktorý vyzerá sviežo a vôbec nie umelo. Pri aplikácii sa mi najviac osvedčili prsty, keďže mejkap sa prostredníctvom tepla mení a keď je to teplo nie len z tváre, ale aj z rúk, výsledok je prirodzenejší. Pri tomto mejkape odporúčam vždy pracovať len s jednou časťou tváre a až keď je mejkap rozotrený dostratena pokračovať ďalej. Dôvodom je to, že Miracle Touch dosť rýchlo stuhne. To je dobrá vlastnosť, keďže chceme, aby mejkap vydržal celý deň, ale trošku to znemožňuje aplikáciu. Aplikácia priloženou hubkou sa tiež dá, len pozor na šmuhy, no a ak preferujete štetce, odporúčam radšej veľký guľovitý štetec s rovno zastrihnutými štetinkami, ten si s týmto meniacim sa mejkapom poradí najlepšie. O tomto štetci si môžete viac prečítať v mojom príspevku Kozmetické štetce, ktoré musíte mať


Ďalšie varovanie: tento mejkap by som neodporúčala príliš vysušenej pleti. Bude to asi tým zložením, ale ak máte na tvári vysušené šupinky, mejkap ich len zvýrazní. Celkovo má Miracle Touch matný finiš, preto ak chcete dodať svojej tvári nejaký lesk, skúste aplikovať zvýrazňovač. O mojej finte ohľadom zvýrazňovača sa môžete dočítať v článku Očný tieň, ktorý môžete použiť aj inak

Odtieň, ktorý používam je Creamy Ivory 40 a je to svetlo béžová farba s ružovými podtónmi. Hodí sa pre svetlú pleť. 


Celkovo hodnotím tento mejkap ako jeden z lepších. Príjemné zloženie, vynikajúce krytie, dlhotrvácnosť a matný finiš. Síce trošku problematickejšia aplikácia a menšie balenie, ale zase veľa odtieňov na výber a celkom prijateľná cena.

Kozmetiku značky Max Factor si môžete kúpiť v drogériách, parfumériách, hypermarketoch alebo online. Miracle Touch mejkap sa predáva za cenu od 10 do 16 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 4,5 z 5. 


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára