Menu

pondelok 28. apríla 2014

Rimmel Airy Fairy rúž: Dokonalé " Nude Lips" vol. 2

Značka Rimmel to s rúžmi skrátka vie. Línia Lasting Finish patrí k mojim najobľúbenejším. Rúže sú krémové, voňavé a dlhotrvajúce. Farebná pigmentácia je tiež vynikajúca a výber farieb obrovský. Cena je krásne nízka a kvalita produktu krásne vysoká. Po prečítaní týchto riadkov vás určite neprekvapí, že v tomto príspevku pôjde o pozitívnu recenziu. Poďme ale pekne po poriadku. Predstavíme si rúž na pery od značky Rimmel, z línie Lasting Finish Lipstick s názvom 070 Airy Fairy (úžasný názov :)).


Línia Lasting Finish je rozdelená na dve časti: klasickú a tú vytvorenú Kate Moss. Kate si svoju časť rozdelila ešte na lesklé a matné rúže. Rozoznať ich môžete podľa balenia. Klasika má tmavo fialový obal so striebornými detailami. Kate si pre svoje rúže zvolila čiernu pre lesklé, a červenú pre matné rúže. Šikmo skosený vrchnáčik je tradičným poznávacím znamením týchto rúžov. 

Samotná línia rúžov Lasting Finish je, ako som už spomínala, dlhotrvajúca. Bežne vydrží na perách aj niekoľko hodín, po jedení si budete musieť rúž znova aplikovať. Má jemné, krémové zloženie, vďaka ktorému nevysúša pery a preto sa rúž pohodlne nosí niekoľko hodín. Čo si určite všimnete na týchto rúžoch ako prvé, je to, že majú silnú, sladkú vôňu. Ucítite ju hneď, ako otvoríte rúž. Mne osobne sa vôňa páči, ale ak by sa niekomu nepáčila, žiadne strachy. Z pier ju cítiť nebudete. Pigmentácia tejto línie je tiež dobrá. Vždy záleží aj na prirodzenej farbe vašich pier, ako rúž nakoniec ukáže. Ale v tomto prípade sa rozhodne nejedná o priesvitné rúže. Farba je výrazná. Základná línia Lasting Finish má viac ako 20 odtieňov, ale my sa dnes budeme bližšie zaoberať len jedným. Názov má Airy Fairy a je to krásna ružovo béžová farba, vynikajúca na vytvorenie prirodzeného looku vašich pier. 


Airy Fairy má jemne lesklý, polomatný finiš. Tento odtieň je takmer rovnaký ako majú moje pery, preto je to úplne dokonalý rúž na vyčarovanie " Nude Lips " looku. Tento look je vhodný úplne všade, na každú príležitosť a ku každému očnému líčeniu. Skrátka dodáte perám trochu lesku, trochu farby, ale nič neprehnané. Jemné zvýraznenie, ktoré si vaše pery zaslúžia. Na " nude lips " je najlepšie to, že ich vie nosiť absolútne každá. Farebné pery, ako červená či ružová, môžu byť občas zradné a keď chcete niečo viac ako len lesk, pery v telovej farbe sú to pravé. 

Vol. 2 v názve príspevku nie je náhodný. Dokonalé " Nude Lips " tu už na tomto blogu sú. A zhodou okolností sú tiež vyčarované pomocou značky Rimmel. Lasting Finish by Kate Lipstick a jej odtieň 03 je ďalší skvelý odtieň na telové pery. 


Čo majú spoločné a v čom sa líšia tieto dva odtiene? 

Spoločné majú zloženie rúžu. Dlhotrvácnosť, krémovosť a vôňu majú rovnakú. Rozdielne sú očividne vo farbe. 03 je béžová so silnejším hnedým nádychom. Hodiť sa bude viac k tmavšej, opálenejšej pokožke. Alebo ak chcete pery zvýrazniť o trošku viac. 070 je ružová, ale zmiešaná s béžovou, čo jej dodáva staroružový nádych. Hodiť sa bude k svetlejšej pokožke, napríklad v zime. Oba odtiene sú však jemné a zemité, preto ich môžete nosiť kedy chcete, v ktoromkoľvek ročnom období. Čo sa týka odtieňa pokožky, tmavšia farba na svetlej pleti, alebo svetlá farba na tmavšej pleti nebude vyzerať úplne " Nude ", ale určite bude vyzerať krásne. Preto vám oba odtiene odporúčam vyskúšať a uvidíte, ako často po nich siahnete. 

Hodnotenie odtieňa 03 si môžete prečítať v tomto príspevku

Kozmetiku značky Rimmel si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Lasting Finish Lipstick sa predáva za cenu okolo 3 - 4 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára