Menu

piatok 9. mája 2014

Astor Soft Sensation = rúž + lesk + balzam na pery

Tyčinka na pery vo veľkosti maxi, ktorá v sebe spája rúž, lesk a balzam na pery je v dnešnej dobe veľmi obľúbená. Viaceré kozmetické značky už prišli na trh so svojou verziou takejto tyčinky. Jej hlavnou výhodou je úspora času a peňazí. Stačí vám jeden produkt a máte hydratované, farebné a ešte aj lesklé pery. Táto tyčinka je vynikajúca najmä na trvalý pobyt vo vašej kabelke. Na rýchlu úpravu pier počas dňa je totiž ako stvorená. 

Či takáto tyčinka na pery od značky Astor s názvom Soft Sensation spĺňa kritériá rúžu, lesku a balzamu na pery sa dočítate v tejto recenzii. 


Celé meno tejto tyčinky je Soft Sensation Lipcolor Butter. Spája v sebe farbu a výdrž rúžu, hydratáciu balzamu a lesk lesku na pery. Lipcolor Butter, v preklade maslo na pery, ponúka hydratáciu, pohodlie a upokojenie pre suché pery. Po nanesení by sa vaše pery mali cítiť presne o 30 % viac hydratované. Tyčinka zároveň poskytuje pigmentovanú konzistenciu a super lesklý finiš. Sof Sensation Lipcolor Butter je dostupný  v 13 odtieňoch. 

Soft Sensation sa predáva vo farebnom balení, presne podľa odtieňa vo vnútri. Samotný produkt získate otáčaním spodnej časti. Tyčinka má presné hrany, ktoré veľmi dobre slúžia na precíznu aplikáciu. Musím však dodať, že túto tyčinku mám už niekoľko mesiacov a všetky zlaté písmenká, čo boli na obale sa zmazali. Aj vrchnáčik je plastový, takže balenie je podľa mňa také priemerné. 


Poďme si teraz zhodnotiť ako Soft Sensation spĺňa svoje vytýčené úlohy: pigmentácia rúžu, hydratácia balzamu a lesk lesku.

Pigmentácia tejto tyčinky je celkom dobrá. Záleží však na tom, aký odtieň si vyberiete. Jemnejšie odtiene na perách až tak nevyniknú ako tmavšie. S rúžom to však nemôžem porovnať. Tradičné rúže, ktoré mám, sú všetky viac pigmentované ako táto tyčinka. Výhodou je to, že tento produkt môžete ľahko aplikovať aj bez zrkadla, ale ak hľadáte naozaj plnú farbu, lepší bude klasický rúž. 

Hydratácia je viac než dobrá. Pery sa po nanesení cítia fakt veľmi dobre. Či to je presne o 30 %, to naozaj neviem povedať. Keď sa moje pery však cítia sucho a bez života, aplikujem si túto tyčinku a problém je vyriešený. 

Lesk je celkom príjemný. Soft Sensation tyčinka má lesklý finiš a na bežné nosenie pohodlne zastúpi aj úlohu lesku na pery. 


Konzistencia tejto tyčinky je krémová. Veľmi sa podobá na konzistenciu typického balzamu. Soft Sensation je viac krémovejšia ako napríklad podobný produkt na pery od značky Clinique s názvom Chubby StickVôňa je jemná a príjemná a pri aplikácii ju budete cítiť. Výdrž je tiež celkom dobrá. Soft Sensation vydrží na perách zopár hodín. 

Odtieň, ktorý mám, sa nazýva Burnt Rose. Je to veľmi jemná staroružová farba. Na mojich perách veľmi neukáže, je až príliš podobná. Na druhej strane je to skvelý odtieň na každodenné nosenie a hodí sa ku všetkému. 


Astor Soft Sensation je príjemný produkt. Perám dodá jemnú farbu, príjemný lesk a naozaj ich hydratuje. Ľahko sa používa a hodí sa na každodenné nosenie. Pre mňa je to taká milá hračka na spestrenie mojej kolekcie. Na druhej strane, ak túto tyčinku použijem celú, nemyslím si, že si ju kúpim ešte raz. Ako som spomínala, viaceré značky majú takýto produkt vo svojej kolekcii a tento sa ničím extra neodlišuje. Je to skrátka maxi tyčinka na pery. 

Kozmetiku značky Astor si môžete kúpiť v drogérii, parfumérii alebo online. Soft Sensational Lipcolor Butter sa predáva za cenu okolo 5 - 7 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 4 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára