Menu

streda 28. mája 2014

Avon Truly Radiant - očný gél

Avon je spoločnosť, ktorá je postavená na priamom predaji kozmetiky. Rozšírená je vo viac ako 100 krajinách sveta a každý rok vyvinie a otestuje až 600 výrobkov. Všetky ich produkty sú založené na rastlinnej báze a nie sú testované na zvieratách. Jedným zo sloganov spoločnosti Avon je - spoločnosť pre ženy. Podporuje nadácie, výskum rozličných chorôb a vývoj liekov. Výťažky z predaja niektorých produktov idú na boj proti rakovine prsníka a domácemu násiliu. 

V značke Avon môžete nájsť všetky druhy kozmetických produktov. Od parfumov pre ženy aj mužov, bytové parfumy, prípravky na starostlivosť o pleť a telo, make up až po produkty na vlasy. V tomto príspevku si zhodnotíme produkt na starostlivosť o pleť, konkrétne o očné okolie. Avon Solutions nám ponúka očný gél s názvom Truly Radiant


Avon Truly Radiant očný gél je vyvinutý na boj s opuchmi a tmavými kruhmi. Jeho hlavnou úlohou je dodať očnému okoliu rozžiarený vzhľad a zároveň poskytnúť dlhodobú hydratáciu. Očný gél je hypoalergénny a predáva sa v balení 15 ml. Aplikovať ho treba dva krát denne na očné okolie. Účinné látky v tomto gély sú výťažky z plodov arónie a technológia Optic Pearls. 

Plody arónie sú malé čierne bobuľky pôvodom zo Severnej Ameriky. Obsahujú antioxidanty, minerály ako železo, horčík, zinok a vitamíny A, B, C, E, K a P. Arónia vďaka tomu dokáže vyživiť pleť, podporiť bunkovú výmenu a vrátiť pokožke zdravý vzhľad. Technológia Optic Pearls dokáže redukovať nedokonalosti pleti ihneď po aplikácii a rozjasniť pleť. 

Avon Truly Radiant je očný gél. Gélová formula je ľahká a osviežujúca. Gél má jemný chladivý účinok a ľahko sa aplikuje. Produkt sa okamžite vstrebe do pokožky. Gél sa aplikuje dva krát denne a ráno ho môžete aplikovať hneď pred nanesením mejkapu. Vôňa tohto produktu sa mne osobne nepáči, ale je jemná, preto to až tak veľmi neprekáža. 


Hodnotenie:

Avon Truly Radiant je očný gél určený na boj s opuchmi a tmavými kruhmi. A podľa mňa túto úlohu zvláda veľmi statočne. Gél používam dva krát denne a moje očné okolie je svetlejšie a jasnejšie. Nejaké výrazné tmavé kruhy som nemala, ale boli viditeľné. A vďaka tomuto gélu sa stali takmer neviditeľné. Gél je určený aj na opuchy a pre mňa aj túto úlohu splnil. Keď mám ráno opuchnuté oči, po aplikácii tohto gélu sa opuch rýchlo stratí. Gél zároveň poskytuje aj slušnú hydratáciu, ale ak máte veľmi suché očné okolie, tento produkt vám zrejme neposkytne dostatok hydratácie. Celkovo sa mi tento očný produkt páči. Nezaťažuje pleť, rýchlo sa vstrebáva a zmierňuje tmavé kruhy a opuchy. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Avon má v línii Truly Radiant aj tónovací hydratačný krém, nočnú obnovujúcu emulziu a denný obnovujúci krém. Kozmetiku značky Avon si môžete kúpiť prostredníctvom katalógu alebo online. Avon Solutions Truly Radiant očný gél sa predáva za cenu okolo 3 € (kúpiť tu). 

Ďalšie hodnotenie očnej starostlivosti: Garnier Essentials hydratačná očná starostlivosť


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára