Menu

štvrtok 29. mája 2014

Dermacol Aroma Ritual - TELOVÝ PÍLING

Značka Dermacol vznikla v Prahe v 60. rokoch. Odborníci z Filmstudia Barrandov sa spojili s dermatológmi z Ústavu lekárskej kozmetiky a výsledkom bol filmový mejkap postavený na lekárskych princípoch. Dermacol uviedol na trh jeden z prvých krycích mejkapov v Európe a dostal sa až do Hollywoodu. Okrem Európy a USA sa značka Dermacol predáva aj v Kanade, Austrálii a krajinách Stredného a Blízkeho Východu. 

Dermacol má vo svojich radoch produkty pre všetky typy pleti: suchú, mastnú, normálnu, mladú, zrelú aj problematickú. Okrem dekoratívnej kozmetiky, pleťovej kozmetiky a slnečnej kozmetiky má Dermacol aj produkty určené na starostlivosť o telo. V tomto príspevku si zhodnotíme harmonizujúci telový píling s vôňou belgickej čokolády.


Dermacol Aroma Ritual je rada výrobkov určená na rozmaznávanie pokožky tela. Produkty sú bohato voňavé a určené na povzbudenie nielen tela, ale aj duše. Môžete si vybrať zo 7 krásnych vôníšťavnatá čierna čerešňa na povzbudenie, sladký vodový melón pre osvieženie, belgická čokoláda na harmonizáciu, tibetský jazmín pre upokojenie, sicílska pistácia na revitalizáciu, hrozno s limetkou proti stresu a karibský sen pre relaxáciu. Všetky tieto vône môžete nájsť v telových mliekach, sprchových géloch, telových olejoch, telových krémoch a telových pílingoch. 

Ja som si vybrala telový píling s vôňou belgickej čokolády. Tento krémový telový píling obsahuje čiastočky z marhuľových jadier, ktoré účinne odstraňujú odumreté kožné bunky a vyčistia pokožku. Píling tiež obsahuje pomarančový olej, ktorý osviežuje myseľ, rozveseľuje, odstraňuje napätie a harmonizuje dušu. Pokožka je po použití hodvábne hladká, žiarivá a prevoňaná vôňou čokolády s pomarančom

Aroma Ritual píling sa predáva v 150 ml praktickom balení. Produkt si v sprche jednoducho vytlačíte do dlaní a krúživými pohybmi ho masíruje po celom tele. Potom si ho zmyjete prúdom vody a odumreté bunky sú odstránené. Používať ho stačí raz do týždňa. 


Hodnotenie:

Takže v prvom rade vôňa: úžasná. Veľmi autentická vôňa, ktorá najprv vonia ako pomarančové sušienky a potom, keď si produkt masíruje po tele, sa rozvinie vôňa čokolády. Je to veľmi upokojujúce a povzbudivé zároveň. Ak sa vám vôňa čokolády a pomaranča páči, určite musíte tento píling v drogérii minimálne ovoňať. Vôňa ostane na tele pár hodín po použití, najviac ju ale predsa len budete cítiť v sprche - a prevonia aj celú vašu kúpeľňu. 

Konzistencia tohto pílingu je krémová. Je to biely krém, ktorý obsahuje malé oranžové a biele zrniečka. Zrniečka sú strednej veľkosti a píling je jemný, ale účinný. Aroma Ritual píling nezanechá vašu pokožku mastnú, ako niektoré iné pílingy, napríklad Saloos Mojito telový píling. Tento píling je tiež skvele voňajúci, navyše bio. Ale obsahuje oleje a aj zrniečka sú väčšie, preto je píling trochu drsnejší. 

Po použití Dermacol pílingu je pokožka jemná a rozžiarená. Všetkých odumretých buniek vás Aroma Ritual píling zbaví. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Kozmetiku značky Dermacol si môžete kúpiť v drogérii, lekárni alebo online. Aroma Ritual telový píling s vôňou belgickej čokolády stojí okolo 3 € (kúpiť tu).

Ďalšie hodnotenie telového pílingu: Farmona Tutti Frutti

Hodnotenie značky Dermacol: BB wash - umývací krém na tvár. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára