Menu

sobota 31. mája 2014

Uniq One - All in One maska na vlasy

Vlasy sú koruna krásy a preto sa o ne treba primerane starať. Pomocou masky im vieme dodať lesk, hebkosť, zlepšiť ich vzhľad a zjednodušiť upravovanie. Nie vždy sa nám však chce aplikovať si masku v sprche a potom čakať 10 - 15 minút a následne ju prácne zmývať. Vtedy prichádza na pomoc maska na vlasy v spreji, ktorá sa nemusí oplachovať. Má rovnaké, dokonca aj lepšie účinky ako normálna maska, a jej použitie je omnoho jednoduchšie. 

V tomto príspevku vám predstavím sprejovú masku na vlasy, ktorá sľubuje, že splní 10 náročných úloh od obnovy suchých vlasov, cez ochranu pred slnkom, až po dlhotrvajúci účes. Hovorím o Uniq One - All in One Hair Treatment (vlasová starostlivosť - všetko v jednom).


Uniq One All in One Hair Treatment je regeneračná maska na vlasy v spreji. Má ľahkú bielu konzistenciu a pri aplikácii je rozstrekovanie rovnomerné. Výrazná je najmä vôňa Uniq One, ktorá ostane dosť dlho vo vlasoch. Je to taká typická vôňa kaderníckych prípravkov. 

All in One pri tejto maske znamená 10 efektov, ktoré má maska splniť. Sú to: obnoviť suché a poškodené vlasy + lesk a kontrola elektrizovania + ochrana pred teplom + hebkosť a jemnosť + ochrana farby na vlasoch pomocou UVA a UVB filtrov + ľahšie rozčesávanie a žehlenie + úžasné rozmotanie vlasov + dlhotrvajúci účes + prevencia rozštiepených končekov + dodanie objemu. Fúú, dlhý zoznam. Pozrime sa na to, ako Uniq One jednotlivé funkcie spĺňa. 


1, Obnova suchých a poškodených vlasov: Áno. Táto maska má krémovú konzistenciu a pôsobí ako balzam na vlasy. Po jej aplikácii sa vlasy cítia sviežo a zdravo. Ak vás trápia suché alebo poškodené vlasy, táto maska im určite pomôže. Môžete si ju aplikovať do mokrých alebo suchých vlasov, výsledok bude vždy ten istý - zdravšie a vyživené vlasy. 

2, Lesk a kontrola elektrizovania: Čo sa týka lesku, tak po aplikácii masky sú vlasy hebkejšie, preto aj opticky lesklejšie. Ale výraznejší lesk dosiahnete prípravkami špeciálne určenými na dodanie lesku, napríklad got2b sparkling shine styling spray. Maska vám pomôže zbaviť sa elektrizujúcich vlasov. Takže ak vás trápia elektrizujúce vlasy, najmä v zime, stačí si masku nastriekať na vlasy a tie ostanú uhladené.

3, Ochrana pred teplom: Áno. Maska sa dá aplikovať na celú dĺžku vlasov a tak ich ochrániť pred zničením pri vysokých teplotách pri fénovaní, žehlení alebo natáčaní. Konzistencia tohto produktu je však tuhšia, takže po nastriekaní treba počkať, kým sa maska vstrebe do vlasov až potom aplikovať teplo. Samostatný prípravok na ochranu pred teplom je napríklad got2b guardian angel

4, Hebkosť a jemnosť: Áno. Keď sa maska vstrebe, vlasý sú jemné a veľmi príjemné na dotyk. 

5, Ochrana farby pomocou UVA a UVB filtrov: Nemám farbené vlasy, preto neviem posúdiť či maska predĺži čas medzi farbením vlasov. Avšak to, že má pridané UVA a UVB filtre je veľké plus. Chráni vlasy pred škodlivými lúčmi a tie by preto nemali v lete vyblednúť a zoslabnúť. 

6, Ľahšie rozčesávanie a žehlenie: Áno. Po použití Uniq One sa vlasy jednoznačne lepšie žehlia. Ľahko prechádzajú cez žehliace plochy, ale vlasy sa ľahšie žehlia po použití každej masky, nielen tejto. 

7, Úžasné rozmotanie vlasov: Keď si masku nastriekate na mokré vlasy, uľahčíte si rozčesávanie. Pri suchých vlasoch je česanie, s maskou či bez, približne rovnaké. 

8, Dlhotrvajúci účes: Rozhodne. Masku si väčšinou nastriekam na vlny alebo kučery a tie potom vydržia omnoho dlhšie. Aj pri silnom vetre moje vlny zostali rovnaké a v tomto na mňa Uniq One urobil veľký dojem. Už si nemusím na vlasy striekať množstvom laku, aby účes vydržal. Aj tak vo väčšine prípadov, veľa laku len zlepí vlasy dokopy. Stačí zopár streknutí tejto masky a účes vydrží. 

9, Prevencia rozštiepených končekov: Ak chcem masku používať ako prevenciu, nastriekam si produkt špeciálne na končeky vlasov pred natáčaním, aby vydržali to teplo.

10, Dodanie objemu: Ako tak. Produkt si väčšinou aplikujem po dĺžke vlasov, nie ku korienkom, preto dodanie objemu nejak nepozorujem. 


Takže keď to spočítame - vynikajúci produkt. Veľa benefitov pre vlasy: sú zdravšie, hebkejšie, ľahko upraviteľné a držia tvar. Navyše používanie je veľmi jednoduché. Preto vás určite neprekvapí:

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Prípravky značky Uniq One si môžete kúpiť v kaderníctvach alebo online. All in One maska na vlasy stojí od 13 do 16 € (kúpiť tu).

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára