Menu

utorok 3. júna 2014

2 DIY TIPY na skladovanie lakov na nechty

Do It Yourself - DIY - je perfektný spôsob, ako si zlepšiť svoje bývanie. Projekty, o ktorých si povieme v tomto príspevku vám pomôžu prehľadne si usporiadať vaše laky na nechty. Na prvé DIY vám stačí jedna prázdna zásuvka (krabica), výkres (kartón), nožnice a pravítko. 4 veci, ktoré takto premenia obyčajnú zásuvku:


Postup:

1, Zásuvku si môžete vystlať dekoratívnym papierov a obyčajným kartónom predeliť na tri časti. Tie sú prilepené lepiacou páskou. To je základný stav, s ktorým budeme ďalej pracovať. Ak chcete svoje laky skladovať v krabici, váš začiatok bude prázdna krabica, prípadne aj tú môžete predeliť kartónom.

2, Odmeriame si dĺžku, šírku a výšku priestoru, kde chceme laky umiestniť. Potom si nastriháme výkres. Ja som potrebovala sedem krátkych pásov výkresu (obr. 1) a dva dlhé pásy (obr. 2). Dlhé pásy ostanú celé, krátke nastrihneme až takmer úplne celé (necháme asi 3mm) a nastrihneme ich dvakrát. 


3, Teraz to začneme skladať dokopy. Dva dlhé pásy postavíme vedľa seba a zvrchu na ne napichneme krátke pásy v miestach, kde sú nastrihnuté (obr. 3 a 4). Keď sú všetky krátke pásy umiestnené, celú konštrukciu opatrne otočíme hore nohami (obr. 5) a umiestnime do zásuvky.

Zásuvku doplníme ďalšími vecami a prvé DIY je hotové. Výhodou tejto konštrukcie je to, že nie je prilepená. Môžete ju teda ohnúť podľa veľkosti lakov, aby sa tam perfektne vošli. 


Druhé DIY je určené na lepšiu prehľadnosť vašich lakov. Väčšina lakov má čierne vrchnáčiky a keď ich budete skladovať v tejto konštrukcii, nebudete ich vedieť rozoznať. Jednoduchý TIP je zobrať si maliarsky štetec a lakom nalakovať vrch laku, aby ste videli, akej je farby. 


Prečítajte si tiež: Tip na triedenie vlasových doplnkov. DIY telový píling

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára