Menu

streda 18. júna 2014

Elisabeth Arden - Ceramide Ultra *RÚŽ NA PERY*

"Put on some lipstick and pull yourself together." Elisabeth Taylor

Tento citát od Elisabeth Taylor dokonale vyjadruje silu rúžu. V preklade to znamená: Daj si rúž a postav sa späť na nohy. Ako keby nám Elisabeth Taylor chcela povedať, že trochu rúžu dokáže zlepšiť celý deň. Keď sa cítite zle a nič sa vám nechce, rúž vás opäť naštartuje. Samozrejme je to trochu pritiahnuté za vlasy, ale povedzme si pravdu - dobrý rúž určite dokáže dotiahnuť do dokonalosti každý mejkap. A s krásnym mejkapom rastie sebavedomie, teda aspoň to moje určite. 

V tomto príspevku si zhodnotíme rúž na pery od značky Elisabeth Arden s názvom Ceramide Ultra Lipstick.


Elisabeth Arden Ceramide ultra rúž na pery má svoje vlastné motto: Predveď svoje pery, predveď svoj rúž. Tento lesklý a farebne sýty rúž je vytvorený pomocou Volulip technológie. Volulip je chránená značka a táto technológia dokáže vytvoriť plnšie pery. Ceramide rúž poskytne perám hydratáciu, výdrž farby a pohodlný lesk. Pery vyzerajú plnšie a cítia sa mladistvo hebké, mäkké a vyživené. Ceramide trojitý komplex pomáha posilniť a obnoviť výzor pokožky, zároveň udržiava dôležitú hydratáciu, ktorá vyplňuje pleť. Pery tak vyzerajú plnšie a mladšie. Kontúry pier sú jasne ohraničené. Ceramide rúž poskytne perám ultra brilantnú farbu, žiarivý lesk a hydratáciu po dobu 20 hodín. Zároveň vás zbaví výzoru vertikálnych liniek na perách. Pigmenty rúžu sú obohatené o hydratačné látky a látky, ktoré opticky zväčšujú pery. Celkovo existuje 25 odtieňov Ceramide Ultra rúžu na pery. 

Zhrňme si teda hlavné body tohto rúžu: hydratačný (až 20 hodín), dlhotrvajúci, opticky zväčšuje pery, žiarivý lesk, žiadne vertikálne linky, hebké pery. 

Hodnotenie:

Hydratácia - úprimne, nezdá sa mi, že by bol tento rúž hydratačný. Nevysušuje pery, ale ani im neposkytne super hydratáciu. Mne sa dokonca príjemnejšie nosí s balzamom na pery, ktorý si aplikujem pod rúž. 

Dlhotrvácnosť - rúž vydrží na perách niekoľko hodín, ale neprežije pitie ani jedlo a jeho odtlačok ostane na pohári. Ak ho budete nosiť len tak, vydrží celkom dlho a nestratí na pigmentácii. 

Optické zväčšenie pier - povedala by som, že aj áno. Samozrejme nečakajte nič dramatické, ale pery vyzerajú plnšie. Žiadne mravčenie ako u leskov s vyplňujúcim efektom nečakajte. Rúž sa veľmi príjemne nosí na perách a občas ani neviete, že to máte nanesený. 

Žiarivý lesk - áno, tento rúž na lesklý finiš. Nemusíte už použiť ani lesk na pery, Ceramide rúž je lesklý a žiarivý. 

Žiadne vertikálne linky - u mňa sa nič také nestalo, vertikálne linky na perách je vždy vidno. 

Hebké pery - rúž má jemné a krémové zloženie. Ľahko sa aplikuje a dodá perám hebký výzor. Ale aby ste mali hebké pery, na to len tento rúž nestačí. Potrebný je balzam, občas píling a sem tam aj napríklad medový zábal, aby ste mali skutočne hebké pery. 


Odtiene, ktoré mám sú Sugar a Rose. Oba odtiene sú vhodné na každý deň. Sugar je svetlo hnedá farba, pomocou ktorej dosiahnete "Nude Lips" look. Rose je staro-ružová tmavšia farba, ktorá zvýrazní pery a pôsobí sofistikovane. 


Kozmetiku značky Elisabeth Arden si môžete kúpiť v parfumériách alebo online. Ceramide Ultra Lipstick sa predáva za cenu okolo 16 - 20 € (kúpiť tu). Balenie, ktoré mám ja, je iné ako bežná línia, pretože tieto rúže patria k sade Day Essential Elisabeth Arden (očné tiene, lesk na pery a rúž). Produkt vnútri je však úplne rovnaký, iné je len balenie. Hodnotenie lesku na pery si môžete prečítať tu

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára