Menu

pondelok 28. júla 2014

Elisabeth Arden 8 Hour Cream - krém na ruky

Pokožka rúk je namáhaná každý deň, u niektorých viac, u iných menej. Ruky používame každý deň a je dôležité starať sa o ne rovnako, ako o pokožku všade inde na tele. Správny hydratačný krém na ruky by mal mať vysoký stupeň hydratácie, mal by veľmi rýchlo vsiaknuť a nezanechať na pokožke žiaden film. Plusom je príjemná vôňa a kompaktné balenie do kabelky. Toto sú moje hlavné kritériá pre krém na ruky. Ako ich spĺňa či nespĺňa Elisabeth Arden 8 Hour Cream intenzívny hydratačný krém na ruky sa dozviete v tomto príspevku. 


Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment je ďalší výrobok z rady Eight Hour Cream od Elisabeth Arden. V presnom preklade je Treatment liečba a tak sa tento výrobok radí k tým, čo majú viac funkcií a je určený aj pre závažnejšie stavy pokožky rúk. Tento krém na ruky sa má rýchlo vstrebať do pokožky, má mať nemastné zloženie a po dĺžku ôsmych hodín udrží vašu pokožku hladkú. Doslova premení drsnú a počasím namáhanú kožu zo suchej na hebkú. Je to vďaka tomu, že obsahuje ingrediencie, ktoré udržujú vlhkosť pokožky, priťahujú vodu a ochraňujú kožu.  Elisabeth Arden krém na ruky vyhral už niekoľko ocenení, napríklad od časopisov Harper´s Bazaar a InStyle. Ocenené sú najmä jeho výsledky pri suchej až praskajúcej pokožke. Krém je klinicky, dermatologicky a alergicky testovaný. 

Konzistencia:

Tento krém na ruky má jemnú a krémovú konzistenciu. Vďaka tomu naozaj veľmi rýchlo vsiakne do pokožky a čo je pre mňa dôležité - nezanecháva na koži žiaden film. Ruky potrebujem stále a čakať hoci len pár minút na to, kým sa vstrebe krém na ruky je pre mňa obmedzenie. Ak existujú krémy, ktoré sa okamžite vstrebú, iné už používať nechcem. Samozrejme je dôležité, aby takýto krém aj vynikajúco hydratoval pokožku. To býva častý problém krémov, ktoré sa rýchlo vsiaknu, že neposkytnú dostatočnú hydratáciu. Intensive Moisturizing Hand Treatment však medzi ne nepatrí (aj názov nám to prezrádza).

Hydratácia:

Pri tomto kréme sa nemusíte báť, že aj po použití budete mať stále suché ruky. Hydratácia je tu skutočne vynikajúca a vydrží. Nedávno som si porezala prst a po vyliečení mi zostala na mieste vysušená koža. Počas dvoch dní aplikovania tohto krému sa vysušené miesto úplne vyliečilo. Suchá škvrna úplne zmizla. O hydratačnej sile tohto krému nemusíte pochybovať.


Celkové hodnotenie:

Krém splní všetko to, čo sľubuje. Je nemastný, nezanecháva žiaden film na pokožke a rýchlo sa vstrebáva. Navyše funguje ako skutočná liečba pre vysušené ruky, prípadne suché škvrny na koži. Má typickú vôňu 8 Hour Cream produktov, ktorá je výrazná a ostrejšia. Mne už nevadí, ale treba si na ňu zvyknúť. Tento krém bude pre vás vhodný, ak hľadáte hĺbkovú hydratáciu a zároveň aj liečbu pre suché ruky. 

Kozmetiku značky Elisabeth Arden si môžete kúpiť v parfumériách, hypermarketoch alebo online. Intensive Moisturizing Hand Cream stojí v závislosti na veľkosti balenia od 8 do 15 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 5 z 5.


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára