Menu

štvrtok 3. júla 2014

L´Oreal Super Liner - linka na oči

Najjednoduchšie líčenie, ktoré sa hodí na každú príležitosť je čierna linka a maskara. Výhodou čiernej linky je to, že zvýrazní oči a môžete s ňou vytvoriť veľa rôznych tvarov. Navyše existuje niekoľko druhov čiernej linky a tak sú možnosti takmer nekonečné. V tomto príspevku si zhodnotíme tekutú linku s gumeným aplikátorom od značky L´Oreal Paris s názvom Super Liner


L´Oreal Paris Super Liner je tekutá čierna linka v 6 ml balení. Pomocou gumeného aplikátora si môžete na očiach vytvoriť tenkú alebo hrubú linku, ktorá je dlhotrvajúca a odoláva rozmazaniu. Super Liner má podnadpis Ultra Precision - linka má byť teda super precízna. Ľahko sa ňou dostanete do vnútorného kútika oka a vonkajší kútik si môžete namaľovať tak divoko, ako chcete. Aplikátor je totiž flexibilný, ale zároveň pevný. 

Takže niečo viac o aplikátore. Je to gumený aplikátor v tvare kužeľa. Tip aplikátora je flexibilný a tenký, takže si s ním ľahko namaľujete tenkú čiaru vo vnútornom kútiku oka. Zvyšok aplikátora je pevný, takže máte pocit kontroly. Aplikátor je kúsok gumy, preto sa nerozdeľuje ako štetinky a čiara ostáva vždy celistvá a presná. Táto linka má dlhú rúčku, ktorá sa dobre drží. Guma dobre nasaje produkt a pigmentovaná čierna farba sa aplikuje rovnomerne po celej dĺžke viečka. Pred každým použitím tejto linky ju musíte dobre pretrepať! 


Samotný produkt vo vnútri balenia je veľmi čierna, pigmentovaná linka. Zaschne celkom rýchlo, ale treba počkať aspoň minútku, než budete aplikovať ďalšie produkty na oči. Super Liner vydrží na očiach celý deň a vôbec nestráca na intenzite. Sám sa v priebehu dňa nezačne rozmazávať, odolá teplu aj napríklad slzám. Avšak nepremení sa na úplne nezmazateľnú linku a napríklad dotyk rúk neprežije.

Plusy: veľmi čierna farba (podobná gélovej linke) + vydrží celý deň + veľmi ľahko sa aplikuje + máte pocit kontroly pri aplikácii + viete namaľovať tenkú aj hrubú čiaru

Mínusy: častejšie musíte prerušiť aplikáciu, naspäť zatvoriť a pretrepať produkt 

To či je Super Liner určený pre vás, musíte určiť podľa svojich preferencií. Toto je tekutá linka, preto bude chvíľu trvať než zaschne na očiach - najrýchlejšie zaschne gélová linka. Tekutá linka zaschne do lesklého finišu - ak chcete matný, najlepšia je ceruzka. K tekutej linke nepotrebujete žiadne ďalšie štetce. Pri tekutej linke budete musieť prerušiť aplikáciu a nasať ďalší produkt - to nemusíte napríklad pri linke na oči v pere. Ak s linkou na očiach len začínate, najjednoduchšia bude pre vás čierna, dobre zastrúhaná ceruzka. 


Celkové hodnotenie:

Super Liner linka na oči dostala veľmi dobré meno. Je to naozaj super linka, je super čierna, super vydrží na očiach a super ľahko sa aplikuje. Cena je tiež celkom super a takisto aj dostupnosť. Mínusy nemá táto linka skoro žiadne a som si preto istá, že sa viacerým z vás zapáči (ak teda preferujete tekuté linky na oči). 

Kozmetiku značky L´Oreal si môžete kúpiť v drogériách, hypermarketoch alebo online. Super Liner linku na oči si môžete kúpiť už od približne 5 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Prečítať si môžete aj ďalšie hodnotenia očných liniek:
tekuté linky: BOURJOIS Liner Pinceau.
ceruzka na oči: Rimmel Scandaleyes vodeodolná ceruzka na oči
fixka na oči: Dermacol Black Sensation Precise Black


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára