Menu

štvrtok 10. júla 2014

OROFLUIDO - elixír na vlasy

Naše vlasy môžu mať rôzne charakteristiky: krátke, dlhé, polodlhé, husté, riedke, hnedé, blond, čierne, červené, farebné, rovné, kučeravé, vlnité, nepoddajné, lámavé, lesklé, rozlietané, ... prídavných mien by sa našlo veľa. Každý by si z nich vedel vybrať tie, ktoré sa preňho hodia. Navyše záleží aj na čase, pretože vlasy sa menia alebo ich meníme my. Núka sa otázka či existuje niečo také, ako univerzálna starostlivosť o všetky typy vlasov. Značka Orofluido odpovedá áno a ponúka nám elixír na vlasy.


Orofluido elixír na vlasy sa nazýva aj tekuté zlato. A pri pohľade na produkt nie je ťažké uhádnuť prečo. Elixír je v podstate zmes olejov, ktoré majú dodať vašim vlasom hodvábny pocit, ľahkosť a lesk. Aplikovať ho môžete na suché aj mokré vlasy a elixír sa rýchlo vstrebe a nezanechá žiadne mastné pramene. 

História vzniku Orofluido:

Orofluido našiel inšpiráciu v prastarých rituáloch skrášľovania. Zmiešali sa v ňom tri vzácne oleje: arganový, šachorový a ľanový. Arganovým olejom si začali ošetrovať vlasy berberské ženy v Maroku, šachrový olej preslávila egyptská kráľovná Kleopatra a ľanový olej pre lesk vlasov používali Egypťania, Židia a Féničania. Spojením týchto olejov vznikol elixír s blahodarnými účinkami pre všetky typy vlasov. 

Hlavné zložky:

Arganový olej - obsahuje vitamín E a mastné esenciálne oleje. Jeho hlavnou úlohou je posilniť vlasy a dodať im ľahkosť a hebkosť.
Ľanový olej - zaceľuje a zjemňuje vlasové kutikuly, vďaka čomu vlasy zachytávajú a odrážajú svetlo. To spôsobuje ich úžasný lesk a ľahkú úpravu. 
Šachorový olej - obsahuje nenasýtené mastné kyseliny a tokoferoly. Tento olej chráni vlasy, dodáva im jemnosť, objem a pružnosť. 

Konzistencia a vôňa:

Elixír na vlasy má formu oleja. Je dôležité poznať svoje vlasy a vždy aplikovať len primerané množstvo. Olej sa veľmi rýchlo vstrebe do vlasov a správne množstvo nezanechá vlasy mastné. Najlepšie je aplikovať ho len po dĺžke vlasov, nie ku korienkom. Vôňa tohto elixíru je prevažne vanilková a je dosť výrazná, takže ostane na vlasoch. 

Aplikácia:

Zopár kvapiek - podľa uváženia, dĺžky a typu vlasov - si nakvapkajte do dlaní, rozotrite a potom aplikujte po dĺžke vlasov. Elixír môžete aplikovať na suché aj mokré vlasy. Ak ho budete aplikovať na mokré vlasy, najprv si ich osušte uterákom. Pri tejto aplikácii dosiahnete kratší čas sušenia. Vlasy budú ľahké, jemné, lesklé, ľahko upraviteľné a objemné. Ak si elixír aplikujete do suchých vlasov okamžite im dodáte lesk, pružnosť a výrazne si tým uľahčíte česanie. Produkt sa používa bez oplachovania. 


Moje hodnotenie:

Na Orofluido elixír som sa veľmi tešila. Všetky hodnotenia a recenzie, ktoré som dovtedy videla alebo čítala boli pozitívne. A tento olejček nesklamal ani mňa. Napriek faktu, že si na vlasy dávam olej, nie sú mastné. Práve naopak, všetko, čo elixír sľubuje aj splní. Hebké, lesklé, vyživené a ľahko upraviteľné vlasy. Elixír má hustú konzistenciu, takže ho stačí použiť veľmi malé množstvo. Ja mám polodlhé vlasy a stačia mi dve kvapky. Mám pocit, že mi tento produkt vydrží navždy :) Navyše má podmanivú vôňu, ktorá len umocňuje príjemný zážitok z používania produktu. Ak vás trápia suché, lámavé, poškodené, ťažko upraviteľné vlasy bez lesku a tvaru, Orofluido elixír určite vyskúšajte. Alebo ak len chcete dopriať svojim vlasom trochu luxusu a niečo extra. 

Kozmetiku značky Orofluido si môžete kúpiť v kaderníckych salónoch alebo online. Veľké balenie Elixíru na vlasy stojí okolo 15 € (kúpiť tu), ale  dajú sa kúpiť aj malé vzorky za zhruba 2 €, vďaka ktorým môžete elixír vyskúšať a aj tie vám vydržia dosť dlho. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ďalšie hodnotenie oleja na vlasy: Matrix Biolage Exquisite Oil

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára