Menu

piatok 22. augusta 2014

Dr. Hauschka - Pleťový olej

Pleťový olej je skvelý prípravok na starostlivosť o pleť. A vôbec nezáleží na tom, či máte mastnú, normálnu alebo suchú pleť. Minimálne to platí pre pleťový olej od značky Dr. Hauschka. Ako tento olej funguje a ako ho používať v závislosti na type pleti, sa dozviete v tomto príspevku. 


Ako funguje tento pleťový olej?

Dr. Hauschka pleťový olej reguluje pleť a pôsobí protizápalovo. Jeho hlavnou úlohou je podporovať prirodzenú rovnováhu pleťových funkcií. Je určený na dennú starostlivosť o zmiešanú, mastnú a nečistú pleť s veľkými pórmi. Pleťový olej reguluje produkciu mazových žliaz, zmierňuje nadmernú tvorbu mazu a zvyšuje pružnosť pórov. Pleť získa jemnejší vzhľad a vďaka hojivým účinkom oleja bude tiež upokojená a čerstvá. Hojivý účinok spočíva v upokojení zápalových prejavov pleti. Veľká výhoda tohto oleja spočíva v tom, že ho môžete zmiešať s ďalšími produktmi a vytvoriť si tak starostlivosť ušitú na miernu vašej pleti. 

S čím môžete zmiešať pleťový olej?

Pleťový olej môžete miešať v rôznymi ďalšími produktmi, aby ste ulahodili svojej pleti. Samozrejme ho môžete používať aj samostatne. Ak vám však mierne mastnejší film na pleti nevyhovuje, zmiešajte olej s krémom, mliekom alebo aj s maskou. Ak máte suchú pleť, zmiešajte pleťový olej s vaším bežným hydratačným krémom. Pleť dostane benefity oboch produktov. Ak trpíte akné alebo vyrážkami, zmiešajte olej s pleťovým mliekom. Tvári tak dodáte, nielen výhody pleťového mlieka (hydratácia), ale aj oleja (kontrola mazu). Ak vás trápia jazvy po akné, zmiešajte olej s pleťovou maskou. To zjemní jej textúru a môžete si ju aplikovať ako bežný krém. Táto kombinácia je moja najobľúbenejšia a ja tento olej miešam s *revitalizačnou maskou od Dr. Hauschka*. Maska, s ktorou zmiešate pleťový olej, by mala mať konzistenciu krému a mala by byť priesvitná. 

Zloženie pleťového oleja:

Dr. Hauschka pleťový olej obsahuje bôľhoj lekársky, olej z marhuľových jadierok, mandľový olej, arašidový olej, ľubovník bodkovaný, olej z pšeničných klíčkov, nechtík lekársky, jojobový olej, kakaové maslo a iné.


Hodnotenie:

Tento pleťový olej je malý zázrak. Obsahuje vynikajúce, prírodné látky a má príjemnú bylinnú vôňu. Olej môžete použiť na milión spôsobov a vaša pleť vám zaňho určite poďakuje. Primerané množstvo oleja si môžete vmasírovať samostatne a za pár minút je vstrebaný. Olej si môžete aplikovať aj večer vo väčšom množstve, aby ošetril pleť počas noci. Zmiešajte ho s hocijakým krémom a zlepšíte jeho účinok. Použitie s revitalizačnou maskou je ľahké a vyživuje pleť počas celého dňa. Prípravky si môžete zmiešať v dlani a odtiaľ aplikovať na tvár. Ja pleťový olej používam asi mesiac a moje póry sú viditeľne menšie a žiadne vysušené škvrny sa tiež neobjavili. Výsledok s jazvami sa ešte nedostavil, na to treba dlhší čas.

Kozmetiku značky Dr. Hauschka si môžete kúpiť v ich predajni alebo online. Pleťový olej sa predáva v dvoch veľkostiach: 5 ml balenie za 5 € alebo 30 ml balenie za cca 20 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ďalšie hodnotenie pleťového oleja: Lumene koktejl pre suchú pleť.

Ďalšie hodnotenie značky Dr. Hauschka: Domáce kúpeleČistiaci krém

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára