Menu

štvrtok 14. augusta 2014

Garnier Body - Repairing Care *telový krém*

Ja musím mať telový krém vždy po ruke. Používam ho po každej sprche a čo si na kréme najviac cením, je rýchle vstrebanie, intenzívna hydratácia a príjemná vôňa. Ako tieto kritériá spĺňa výživný regeneračný telový krém od značky Garnier Body z línie Repairing Care, sa dozviete v tomto príspevku. 


Garnier Body svoju Repairing Care líniu zabalilo do výrazných červených balení. Okrem telového krému tu nájdete aj telové mlieko, krém na ruky a krém na nohy. Celá línia je určená pre veľmi suchú pokožku, ktorej chce poskytnúť výživu a regeneráciu. Prípravky majú novú textúru, ktorá je ultra výživná. Krémy obsahujú výťažky z javora, ktorý poskytuje hydratáciu a pôsobí ako spojivo na opravu a uhladenie drsnej pokožky. Hydratačný krém poskytuje upokojujúce vlastnosti pre extra suchú pokožku a regeneruje prirodzenú hydratačnú vrstvu kože. Jeho bohatá textúra rýchlo preniká do pokožky a hydratuje ju po dobu 24 hodín. 

Textúra:

Výživný regeneračný krém má typickú textúru telových krémov. Je to bohatý krém, ktorý ostane na mieste, aj keď krabičku otočíte hore hlavou. Je pre mňa dôležité, aby sa telový krém rýchlo vpil do kože. V tomto býva zvyčajne lepšie telové mlieko, ale v tomto prípade, to nie je žiaden problém. Krém sa hneď po rozotrení vstrebe a nezanechá žiaden film na pokožke. Ďalšie pozitívum tohto krému je to, že síce nezanechá mastný film, ale koža ostane viac žiarivá a dostane zdravší výzor. Krém neobsahuje žiadne trblietky.

Hydratácia:

Línia Repairing Care je určená pre veľmi suchú pokožku a teda môžeme očakávať vysoký stupeň hydratácie. Podľa mňa je tu hydratácia priemerná, ako v bežnom telovom kréme. Mám zopár vysoko hydratačných krémov a tento sa s nimi nemôže merať. Napriek tomu je tu hydratácia celkom dobrá a najmä po sprche sa bude pleť cítiť príjemne. Pocit napnutia, ktorý sprevádza suchú pleť sa stratí. Ale ak máte naozaj vysušené škvrny na tele, s tými vám tento krém nepomôže.

Vôňa:

Nemôžem obísť túto kategóriu, pretože vôňa tohto krému je podľa mňa úžasná. Je to skôr jesenná alebo zimná vôňa, ale aj teraz v lete ma potešila. Táto vôňa mi pripomína vianočný punč s jablkami a klinčekmi. Na pokožke ostane zopár hodín. 


Balenie:

Balenie tohto krému je veľmi praktické. Uzatvárateľnú krabičku vyškriabete do posledného kúska. Ponúkané veľkosti balenia sú 50 ml, 200 ml, 250 ml a 400 ml. Záleží na ponuke v obchode.

Moje hodnotenie:

Vďaka skvelej vôni som si tento krém zamilovala. Je príjemný, rýchlo vstrebateľný a nezanecháva žiaden film. Stupeň hydratácie je stredný, ale úplne stačí na navodenie pocitu pohodlia. Krém si určite kúpim opäť, rozmýšľam nad krémom na ruky, ako predvianočný darček. V tom období sa bude veľmi hodiť. 

Kozmetiku značky Garnier si môžete kúpiť v drogériách alebo online. Cena výživného regeneračného krému závisí od veľkosti balenia. 50 ml balenie stojí okolo 1,50 €; 200 ml balenie okolo 4,50 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 4,5 z 5.

ďalšie hodnotenie telového krému od značky Garnier: Intensive 7 Days telové mlieko


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára