Menu

sobota 23. augusta 2014

Macadamia *maska na vlasy* Deep Repair Masque

Maska na vlasy by nemala chýbať v poriadnej sprchovej výbave. Vlasy sú namáhané počasím, stylovaním, umývaním, produktmi a ďalšími faktormi. Preto vám odporúčam používať vlasovú masku pravidelne, napríklad raz za týždeň. Stanovte si jeden deň v týždni, kedy svojim vlasom doprajete výživnú masku, urobte si z toho váš zvyk a rozdiel v kvalite vlasov bude badateľný. 

Ak vás už zopár dní trápi, že vás vlasy nepočúvajú a účes nedrží tak, ako by ste chceli, aj vtedy je čas na masku. Vdýchnete vlasom nový život, posilnia sa, budú uhladené, ľahko upraviteľné, super lesklé a hladké na dotyk. Najdôležitejšie je vybrať si takú masku, ktorá vám bude najviac vyhovovať. V tomto príspevku vám predstavím masku na vlasy od značky Macadamia Natural Oil s názvom Deep Repair Masque


Čo obsahujú výrobky značky Macadamia Natural Oil:

Výrobky značky Macadamia Natural Oil obsahujú exkluzívny Pro Oil Complex, ktorý obsahuje zmes terapeutického makadamiového a arganového oleja. Spolu sú bohaté na Omega 7,5,3 a 9 mastných kyselín, ktoré hĺbkovo vyživia a opravia vlasy zvnútra von. Pomáha to obnoviť prirodzenú textúru vlasov bez ich nadbytočného zaťaženia. 

O Deep Repair Masque vlasovej maske:

Táto maska je určená pre suché, poškodené alebo farbené vlasy všetkých textúr. Maska je vhodná na rekonštrukciu vlasov, tým že vyživí poškodené vlasy a výsledkom sú zdravé a lesklé vlasy plné elasticity bez zbytočnej záťaže. Maska poskytuje hĺbkovú výživu a zároveň pôsobí ako kondicionér. 

Ako funguje makadamiový olej:

Makadamiový olej obsahuje najvyššie množstvo Omega 7, než akýkoľvek iný olej z orechov. Omega 7 sa najviac podobá na prirodzený maz vlasov a tým napodobňuje prirodzenú produkciu mazu. To dodáva vlasom výživu a hydratáciu, ktorá preniká zvnútra von. Navyše Omega 7 je výnimočne ľahká a nemastná látka, ktorá nezanecháva zvyšky vo vlasov. To z nej robí ideálnu prísadu pre všetky textúry vlasov, od najjemnejších až po najhrubšie. 

Ako funguje arganový olej:

Arganový olej je bohatý na Omega 9 mastnú kyselinu, antioxidanty a vitamín E. To dodáva vlasom silu, obnovuje poškodené vlasy a zároveň im dodá lesk a hebkosť. Arganový olej je účinný najmä na suché a krehké vlasy.


Konzistencia, aplikácia, vôňa:

Táto maska má hustú, olejovú textúru. Dá sa aplikovať aj prstami, ale jednoduchšie je použiť na jej aplikáciu hrebeň so zubmi ďalej od seba. Tým si zabezpečíte rovnomernú aplikáciu. Masku si aplikujte na vyčistené vlasy a nechajte pôsobiť zhruba 10 minút. Ja si vlasy zopnem do gumičky, aby sa maska počas pôsobenia sama nezmyla. Po 10 minútach si masku zmyjete a keďže je hustejšia, budete ju zmývať o trochu dlhšie. Vôňa tejto masky je výrazná, ale príjemná a zopár hodín ostane aj na vlasoch. 


Výsledok:

Ja mám túto masku veľmi rada. Vždy po jej použití mám pocit, že som dostala nové vlasy. Prvé, čo si hneď všimnete je lesk. Vlasy sa krásne, prirodzene lesknú pri každom pohybe. Druhé, čo si všimnete je hebkosť. Vlasy sú uhladené a hladké na dotyk. Úprava vlasov je ľahká a vlasy držia tvar, ktorý im dáte. Veľmi dobrá je aj výživa a ľahkosť, ktoré vlasy dostanú po použití tejto masky. Podľa mňa sa určite oplatí do nej investovať, pretože zmenu na vlasoch uvidíte po každom použití. 

Kozmetiku značky Macadamia Natural Oil si môžete kúpiť v kaderníckych salónoch alebo online. Deep Repair Masque stojí podľa veľkosti balenia od 7 do 30 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Pre kvalitnú starostlivosť o vlasy vyskúšajte tiež: Orofluido elixír na vlasyUniq One - All in One maska na vlasy

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára