Menu

pondelok 15. septembra 2014

Max Factor - 2000 Calorie Dramatic Volume - maskara

Ani už nepočítam, koľké balenie tejto maskary práve používam. Nestáva sa to často, aby som sa k maskarám vracala, pravdu povediac okrem tejto si pravidelne kupujem už len jednu - Maybelline Rocket Volume. Zatiaľ všetky ostatné riasenky prišli, istý čas pobudli a odišli. A keďže sa Max Factor 2000 Calorie riasenka stále vracia, je načase, aby dostala aj ona svoj príspevok. 


Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume maskara dokáže zväčšiť objem rias až o 300 %. Obsahuje vitamín B5, ktorý zabraňuje lámaniu rias a zároveň ich ošetruje. Tekuté kryštály zväčšujú dĺžku a hrúbku rias a čierny krém má emulziu, ktorá rýchlo neschne a vďaka tomu vám umožní naniesť si niekoľko vrstiev pre dosiahnutie obrovských rias. Maskara je hypoalergénna a odolná voči rozmazaniu. Balenie je 9 ml a odtieň, ktorý si kupujem je čierna.

Balenie tejto maskary je čierne so zlatými písmenkami. Tuba je z plastu a vyzerá jednoducho a elegantne. Aplikátor je tradičný ihlanovitý štetec so šikmo zostrihnutými štetinkami. Tie sú osadené blízko pri sebe a sú vyrobené z umelých vlákien. Aplikátor má veľmi dobrú veľkosť - ani veľký, ani malý. Dosiahnete ním na každú riasu a nemusíte sa báť, že si ním vypichnete oko, ako u niektorých obrých štetcov. Manipulácia s ním je jednoduchá a pri vytiahnutí z tuby má na sebe primerané množstvo krému. 


Konzistencia maskary je veľmi dobrá. Krém je čierny a hoci maskara nie je vodeodolná, určite je odolná voči rozmazaniu. Keď viem, že si počas dňa zdriemnem, ale chcem mať na očiach riasenku, vždy použijem túto. Ani po spánku nie je maskara rozmazaná a ostane pekne na mieste. To isté platí aj počas vysokej vlhkosti vonku alebo napríklad pri športe. Skrátka výdrž na mihalniciach je tu skutočne vynikajúca.

Čo je vzhľadom na vysokú výdrž prekvapujúce, je to, ako ľahko sa táto riasenka odličuje. 2000 Calorie je jedna z najľahších na odlíčenie. Stačí si zopár krát prejsť vatovým tampónom po očiach a celá maskara je preč. Ani s obyčajným odličovačom si nemusíte oči drhnúť. 

Riasenka obsahuje aj vitamíny a mala by tiež vyživovať riasy, ale ja som si žiadnu extra výživu nevšimla. Nemám pocit, že po použití tejto maskary sú moje mihalnice nejako ošetrené. Napriek tomu, vitamíny tam sú, takže táto riasenka má ďalšie malé plus. 


No a samozrejme najdôležitejší je finálny efekt na očiach. A s touto maskarou si dokážete naozaj vyčarovať obrovské mihalnice. Môžete ju pokojne vrstviť na seba a nezačne sa žmolkovať, ani opadávať. Už dve vrstvy vytvoria veľké a oddelené mihalnice. Dobre sa aplikuje a aj ostáva na spodných mihalniciach. Z mojej skúsenosti si môžete ďalšie vrstvy tejto riasenky aplikovať aj po tom, čo už zaschla. Mihalnice s 2000 Calorie dostanú aj objem, aj dĺžku. 

Celkové hodnotenie je pre mňa veľmi pozitívne. 2000 Calorie riasenka vyčaruje veľké mihalnice, ostane na očiach celý deň a ľahko sa odličuje. 

Kozmetiku značky Max Factor si môžete kúpiť v drogérii alebo online. 2000 Calorie Dramatic Volume maskaru si môžete kúpiť sa cenu od 6 do 10 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára