Menu

utorok 2. septembra 2014

Najlepšie v značke: MEJKAP

Kto vyrába najlepší mejkap? Ktoré tiene sú naozaj kvalitné? Ktorý lak na nechty vydrží najdlhšie? V tomto príspevku vám dám niekoľko tipov, ako si vybrať to najlepšie v drogérii. Každá značka má niečo do seba, ale je zopár produktov, v ktorých naozaj exceluje. Vybrala som niekoľko známych a veľkých značiek v drogérii a prezradím vám, čo je podľa mňa ich najlepší výrobok. 

1, Astor: lak na nechty Perfect Stay! Hoci ostatné výrobky od Astor sú podľa mňa priemer, u lakov na nechty to rozhodne neplatí. Farebné laky Perfect Stay sú zatiaľ najlepšie, aké som vyskúšala a momentálne mám aj ich novinky: podkladový lak a tiež top coat lak a aj tie sú skvelé (hodnotenie čoskoro). Preto ak si chcete urobiť radosť novým odtieňom, siahnite po Perfect Stay od Astor.


2, Catrice: korektor Camouflage Cream!  Toto je korektor s vysokým stupňom krytia a práve to sa mi na ňom najviac páči. Zakryjete ním všetko: kruhy pod očami, akné, začervenanie a všetky ostatné nedokonalosti nielen na tvári, ale aj na tele. A pokožka pri tom stále vyzerá prirodzene. Jediná nevýhoda u tohto korektora bola málo odtieňov, ale nedávno pridali ďalší. Ak potrebujete niečo na svojej pleti zakamuflovať, vyberte si Camouflage Cream od Catrice.


3, Essence: gélová očná linka + lícenka

Essence: gélová očná linka Midnight in Paris! Za málo peňazí, veľa muziky. Jemná, krémová, dlhotrvajúca gélová linka, ktorá vás určite dostane. Poskytne vám pigmentovanú čiernu linku a navyše veľmi dlho vydrží bez toho, aby začala vysychať. Priznám sa, nebola som veľkou obľúbenkyňou gélových liniek, pokiaľ som nevyskúšala túto od Essence.


Essence: púdrové lícenky Silky Touch Blush! Poznáte také lícenky, ktoré aplikujete už štvrtý krát a stále sa neukazuje potrebná farba? To rozhodne nie je prípad Silky Touch Blush. Stačí jedno jemné dotknutie štetca a okamžite máte plnú pigmentovanú farbu. Tieto lícenky sú príjemné, nezanechávajú šmuhy a dobre sa nosia počas celého dňa. Môj najobľúbenejší odtieň Secret IT-girl však odchádza z predaja, tak sa poponáhľajte, ak si chcete uchmatnúť jemnú marhuľovú farbu na líca. 


4, L´Oreal: mejkapy + tiene na oči

L´Oreal: mejkapy Infallible Lasting Perfection Foundation! Vysoké krytie a celodenné nosenie. Jeden z takých mejkapov má vo svojej kolekcii aj značka L´Oreal. Infallible mejkap je vynikajúci, ale aj ostatné, ktoré L´Oreal ponúka, nie sú na zahodenie (napríklad aj True Match). Ak hľadáte poctivý mejkap, rozhliadnite sa u značky L´Oreal.


L´Oreal: očné tiene Color Infaillible! Vynikajúca pigmentácia a veľké množstvo farieb a finišov. Ak sú v drogérii nejaké očné tiene, ktorých kúpu určite nebudete ľutovať, tak sú to Color Infaillible od L´Oreal. Jednoducho sa rozotierajú a vydržia celý deň. Tieto napresované pigmenty budú vaším miláčikom. 


5, Max Factor: mejkapy FaceFinity! ale nie len FaceFinity. Vyskúšala som aj PanStik, Lasting Performance a iné. A všetko sú to kvalitné mejkapy, ktoré dlho vydržia a poskytnú slušné krytie. Nech máte akúkoľvek predstavu o mejkape, v radoch Max Factor ju nájdete splnenú. Ak ste doteraz nenašli svoj obľúbený mejkap, musíte si prezrieť ponuku od Max Factor a naprázdno neodídete (môj favorit je FaceFinity). 


6, Maybelline: rúže + krémové očné tiene

Maybelline: rúže Color Whisper! Toto je najlepšia kombinácia farby, jemného lesku a pohodlia balzamu. Color Whisper sú krémové rúže, ktoré sa nosia tak pohodlne ako balzam a dodajú vám farbu ako plnohodnotný rúž. Na výber máte mnoho odtieňov a keď ich raz vyskúšate, už ich neopustíte. 


Maybelline: krémové očné tiene Color Tattoo! Kráľovné medzi krémovými očnými tieňmi sú jednoznačne Color Tattoo. Sú jemné, krémové, pigmentované a veľmi ľahko sa s nimi pracuje. Sú skvelé ako samostatné tiene, aj ako podklad pod púdrové tiene. Keď vám zaschnú na očiach, už sa odtiaľ nepohnú. 


6, Rimmel: ceruzka na oči + rúže

Rimmel: ceruzka na oči Scandaleyes! Vyskúšajte túto ceruzku a inú už nebudete potrebovať. Ak vás ostatné ceruzky ťahajú a nie sú super čierne, nestrácajte s nimi čas. Toto je neskutočne krémová a vynikajúco pigmentovaná čierna ceruzka, ktorá ostane na očiach celý deň. Ostatné ceruzky z drogérie na túto nemajú. 


Rimmel: rúže Lasting Finish Lipstick Airy Fairy! Nemôžem nechať tento zoznam najlepšieho mejkapu z drogérie bez môjho najobľúbenejšieho rúžu. Airy Fairy je nádherná "nude" farba, ktorá vydrží a príjemne sa nosí. Nech máte na očiach čokoľvek, Airy Fairy sa bude hodiť. A okrem toho aj rúže z línie Kate Moss alebo Moisture Renew sú skvelé, preto ak chcete dobrý typický rúž, u značky Rimmel si určite vyberiete.


Lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB. :)

2 komentáre:

  1. S tieňmi Color Tatoo plne súhlasím, sú to tiene ktoré vydržia skrátka nepohnute celý deň, na to, že sú krémové sa vôbec nezlievajú a sú teda veľmi vhodné hlavne na rôzne akcie akými sú svadby či plesy. O korektore Catrice Camouflage čítam všade samú chválu, raz si ho určite kúpim. Make-up od Max Factor bol skvelý, fakt dlho vydržal, ale vysušoval mi dosť pleť.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Korektor od Catrice ti aj ja veľmi odporúčam. Má vynikajúce krytie. :)

      Odstrániť