Menu

pondelok 13. októbra 2014

Bioderma - Sensibio H2O - micelárna voda

Jeden z najznámejších výrobkov značky Bioderma je jej Sensibio H2O micelárna voda. Vyskúšala som ju už viac krát a nedávno som si kúpila sadu, ktorá obsahuje aj malú vzorku tohto produktu. A tak mohol vzniknúť tento príspevok. 


Sensibio H2O micelárna voda je určená na citlivú pokožku. Dokáže odstrániť mejkap a tiež upokojiť pleť. Používať ju môžete na pokožku tváre aj na očné partie. Táto micelárna voda je hypoalergénna, bez parfumu a neoplachuje sa. 


Táto micelárna voda je úžasná. Najľahšie odlíčenie mejkapu dokáže len tento produkt. Micelárka od Garnier je jej veľmi podobná, ale predsa, s Biodermou to ide ešte ľahšie. Netreba naozaj žiadne trenie, stačí len vatový tampón priložiť a mejkap sám pôjde dole. Na pleti neostanú žiadne zvyšky ani micelárnej vody, ani mejkapu. Ak máte veľmi citlivú pleť, najlepšou voľnou pre vás bude Sensibio H2O.


Jediná nevýhoda oproti iným micelárkam je jej cena, ktorá je vyššia ako u ostatných. A v súčasnosti je ich už na trhu dosť veľa. Navyše je to produkt, ktorý sa používa každý deň a jedno balenie sa spotrebuje celkom rýchlo. A potom treba opäť investovať. Najlepšie je kúpiť si ju v akciových balíčkoch, napríklad 2 za cenu 1, a podobne. Cena je však relatívny pojem a podľa mňa má Bioderma najlepšiu micelárku na trhu.

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Prečítajte si hodnotenie Micelárnej vody od Garnier. alebo L´Oreal Sublime Soft

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára