Menu

pondelok 27. októbra 2014

Dermacol - antistresový sprchovací gél - hrozno a limetka

Línia hrozno a limetka  má v značke Dermacol okrem telového mlieka (hodnotenie TU) aj sprchovací gél. Aký je, o tom si povieme v tomto príspevku. 


Sprchovací gél obsahuje rovnaké účinné látky ako telový krém, a to olej z hroznových jadierok a antistresovú vôňu hrozna s limetkou

Konzistencia tohto sprchovacieho gélu je veľmi tekutá. Gél sa ľahko rozotiera po pokožke a vytvára pri tom malé bublinky. Tento gél nepení nijak extra, ale má veľmi príjemnú a relaxačnú vôňu. Po jeho použití nie je pokožka vysušená, čo je veľké pozitívum. Ale na druhej strane, nepovedala by som, že je tento gél hydratačný. 


Kombinácia sprchového gélu a telového krému z rovnakej línie je veľmi príjemná. Tieto dva produkty sa vhodne dopĺňajú a vytvárajú vôňu na pokožke, ktorá pretrvá. Vzhľadom na to, že vôňa je veľmi príjemná, tieto dva produkty som často používala spolu. 

Antistresový sprchovací gél Hrozno a limetka je veľmi príjemný a má peknú vôňu, ale nemôžem povedať, že je niečo extra. Podobných gélov nájdete v drogérii veľmi veľa.

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára