Menu

pondelok 1. decembra 2014

Evelin Cosmetics - Termoaktívna pleťová maska Q10+R

Termoaktívne pleťové masky majú tú výhodu, že najprv otvoria vaše póry a tak môžu aktívne látky preniknúť hlbšie do pokožky. Póry sa otvárajú teplom a preto ak chcete pomôcť hocijakej maske, skúste si na niekoľko sekúnd priložiť na tvár uterák namočený v horúcej vode. Až potom aplikujte pleťovú masku a výsledok by mal byť lepší a viditeľnejší. Ak má maska prívlastok termoaktívna, znamená to, že sa na vašej pleti sama zohreje a tak otvorí póry. Všetko o termoaktívnej maske od značky Evelin Cosmetics s názvom Q10plusR sa dozviete v tomto príspevku. 


Q10plusR je termoaktívna pleťová maska, ktorej úlohou je obnoviť a vyčistiť pleť. Po jej použití ostane vyhladená pleť a perfektne vyčistené póry. Maska je určená pre všetky typy pleti, okrem veľmi citlivej a pleti s rozšírenými kapilárami. Hlavnými zložkami tejto masky sú koenzým mladosti Q10+R, íl, kamilkový olej a extrakt zo zeleného čaju. Balenie tejto masky je 10 ml a jedno balenie vyjde približne na 3 až 4 použitia. 

Koenzým mladosti Q10+R je známy ako intenzívna látka, ktorá redukuje vrásky a tiež pôsobí ako prevencia proti vzniku nových vrások. Íl je zodpovedný za vyčistenie pleti, najmä za odblokovanie upchatých pórov. Kamilkový olej efektívne upokojuje podráždenie a začervenanie pokožky. Extrakt zo zeleného čaju je silný antioxidant, ktorý ochraňuje pleť proti škodlivým faktorom životného prostredia. 

Efekty Q10+R pleťovej masky počas mesiaca používania sú nasledujúce: regulácia nadbytočného kožného mazu o 89 %, zmenšenie viditeľnosti vrások o 65 %, zmenšenie viditeľnosti pórov o 90 %, zlepšenie hydratácie pleti o 87 % a zlepšenie pri diskolorácii pleti o 95 %. 

Aplikácia

Pred aplikáciou pleťovej masky je potrebné dôkladne si vyčistiť pleť. Pokožku potom jemne navlhčíme teplou vodou a malé množstvo masky si rozotrieme po tvári. Maska sa okamžite začne zohrievať a počas zohrievania si urobíme malú masáž. Jemnými horizontálnymi a vertikálnymi pohybmi si masírujeme pleť. Potom necháme masku zaschnúť niekoľko minút a zotrieme si ju teplou vodou. Masku môžeme použiť podľa potreby 1 až 3 krát týždenne. 


Konzistenciou tejto masky som bola mierne prekvapená. V balíčku nájdete tvarovateľnú hmotu, ktorú si rozotriete medzi prstami a potom aplikujete na pleť. Pri použití treba dávať trochu väčší pozor, pretože hmota ľahko padá pomedzi prsty. Keď si masku rozotriete, na tvári budete mať malé zrniečka, ktoré ani poriadne neuvidíte. 

Čo by som tejto maske vytkla je to, že balenie a konzistencia nejdú dokopy. Z balíčka sa maska ťažko vyberá a iné balenie by bolo určite vhodnejšie. Asi najlepšie bude úplne rozstrihnúť obal a masku premiestniť niekam inam. 

Výsledok:

Termálna akcia tejto masky je veľmi príjemná, ale relatívne krátka. Oteplenie trvá asi len pol minúty a potom začne maska chladnúť. Masírovanie tváre trvá približne minútu a vďaka malým zrniečkam má maska aj mierny exfoliačný efekt. Schnutie je tiež krátky proces a približne po 5 minútach si môžete masku zotrieť. Pleť ostane vyčistená, hydratovaná a zbavíte sa aj čiernych bodiek. Mne sa táto maska celkom páči, jej používanie je zábavné a vidím zmeny na pleti. 

Kozmetiku značky Evelin Cosmetics si môžete kúpiť online. Q10+R termoaktívna maska stojí okolo 2 €. 

Celkové hodnotenie: 4,5 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára