Menu

piatok 22. júla 2016

Catrice *ceruzka do oka* Made to Stay Inside Eye

Existuje jednoduchý spôsob ako prebrať k životu unavené oči. Stačí svetlá ceruzka na vnútornú linku oka. Vďaka tomuto jednoduchému triku eliminujete začervenanie okolo oka a dosiahnete väčšie a upravenejšie oči. Môžete použiť bielu alebo telovú ceruzku, avšak biele vnútorné linky sú už trochu staromódne, preto som si v drogérii kúpila telovú ceruzku do oka a pustila som sa do skúšania. 
Kúpila som si Catrice Made To Stay Inside Eye Highleter Pen v odtieni 010 In The Mood For Nude

Táto ceruzka je vysúvacia a na opačnom konci má strúhadlo, ktoré prekvapivo funguje celkom dobre. Ceruzka je vodeodolná, ľahko sa aplikuje a v oku vyzerá prirodzene. Zvýrazní oči bez toho, aby príliš kričala alebo prebila očné tiene či linku. 
Prvých pár hodín nosenia je všetko v pohode, ceruzka nijako nedráždi oči. Avšak potom príde zlomový bod a ceruzka sa začne strácať. Rozhodne nie je dlhotrvajúca a pokiaľ si chcete tento očný mejkap udržať, musíte ceruzku počas dňa niekoľko krát re-aplikovať. 
Ak by ceruzka vydržala celý deň, bola by naozaj skvelá. Avšak pár hodín nosenia mi nestačí a preto ani vám túto ceruzku nemôžem odporúčať.
Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára