Menu

utorok 21. júna 2016

Nonique *voda na tvár pre každú pleť* Anti Aging

V tomto článku mám pre Vás jeden skvelý typ na pleťovú vodu. Našla som ju len náhodou v DM-ke, ale úplne som si ju zamilovala. Je od značky Nonique a je to Anti Aging voda na tvár pre každú pleť

Táto voda je vyrobená z bio plodu Nonibio aloe verabio granátového jablka a bio Acai ovocia. Všetky suroviny pochádzajú z kontrolovaného poľnohospodárstva, sú vegánske, bez parabénov, minerálnych olejov a silikónov. 
Táto pleťová voda krásne ovocne vonia a pokožka sa s ňou cíti veľmi príjemne. Keď viem, aké úžasné suroviny obsahuje, cítim sa pri jej používaní veľmi dobre. Určite vám ju odporúčam vyskúšať.
Celkové hodnotenie: 5 z 5.

nedeľa 19. júna 2016

Clinique *mejkap* Anti-Blemish Solutions

Clinique Anti-Blemish Solutions je mejkap určený pre aknóznu a mastnejšiu pokožku. Ako prichádzame do letných mesiacov, moja pleť je čoraz viac mastnejšia. Preto som sa rozhodla vyhrabať tento mejkap z mojej poličky a začať ho používať. Skúšala som ho totiž už v zime, ale vtedy mi veľmi nevyhovoval. Na suchšej pokožke jeho matná a vodová konzistencia neukáže prirodzene. Ako tento mejkap vyhovuje mastnej pleti? Dozviete sa to v nasledujúcich riadkoch.


Clinique Anti-Blemish Solutions

Konzistencia
Clinique Anti-Blemish Solutions je tekutý mejkap, ktorý je potrebné pred použitím poriadne pretrepať. Mejkap sa najlepšie nanáša štetcom, pretože do hubky sa ľahko vstrebe. Celkom dobre sa nanáša aj prstami, pretože je potrebné dobre ho rozotrieť. Na pleti nevyzerá umelo, ale iba na mastnej pokožke. Ak je vaša tvár vysušená, mejkap priľne a môže začať oxidovať a tmavnúť. 
Krytie
Tento mejkap má strednú úroveň krytia. Je podobný lepším BB krémom, ale dá sa veľmi jednoducho navrstviť. Tým sa zvýši krytie, ale mejkap ostane vyzerať prirodzene. Ja si bežne aplikujem dve vrstvy a som s nimi spokojná. Stále je potrebná troška korektoru, ale pokiaľ tvár vyzerá prirodzene, mne tá extra práca nevadí. 


Clinique Anti-Blemish Solutions

Akné
Keďže tento mejkap je určený pre aknóznu pleť, a aj v názve má “Anti-Blemish Solutions” teda “Riešenie pre čistú pleť” nedá sa nespomenúť jeho účinok na akné. Ja som vypozorovala, že mejkap je naozaj vhodný na aknóznu pleť, pretože pri iných mejkapoch sa mi stáva, že akné vznikne aj počas dňa z príliš tuhého mejkapu, ktorý upcháva póry. Tento mejkap má veľmi tekutú konzistenciu, preto pleť neupcháva a necháva ju dýchať. 
Finiš
Keďže Clinique mejkap je určený pre mastnú pokožku, prirodzene má matný finiš. Mne to veľmi vyhovuje, najmä v lete. A veľkým plusom je to, že matný finiš sa drží počas celého dňa. 
Výdrž
V spojení s podkladom a púdrom vydrží tento mejkap celý deň
Celkové hodnotenie tohto mejkapu je u mňa veľmi dobré. Len treba mať na pamäti správny typ pleti a mejkap pred použitím poriadne pretrepať.
Kozmetiku značky Clinique si môžete kúpiť online alebo v niektorých parfumériách. Anti-Blemish Solutions mejkap stojí okolo 25 eur a na výber máte niekoľko farebných odtieňov. 
Celkové hodnotenie: 4,5 z 5.