Menu

utorok 8. júla 2014

Elisabeth Arden - Day Essential očné tiene

V žiadnej kozmetickej výbave by nemala chýbať malá, kompaktná paletka očných tieňov na denné líčenie. Elisabeth Arden presne takú vytvorila v kozmetickej sade spolu s dvoma rúžmi a leskom na pery. Ich hodnotenia si môžete prečítať v týchto príspevkoch: Ceramide Ultra rúž na pery a High Shine lesk na pery. Day Essential kozmetickú sadu si môžete kúpiť v parfumériách alebo online, za cenu okolo 20 €. 

Paletka očných tieňov obsahuje aj lícenku a veľké zrkadlo. 


Odtiene v tejto palete sú nasledujúce: očné tiene: Cafe au Lait, Lilac, Warm Pink, Brown, Plumsmoke, Smoky Brown + lícenka: Sunblush. 


Plusy: vynikajúca na cestovanie + tmavé odtiene sú krásne pigmentované + hebké zloženie + mix matných a trblietavých tieňov + lícenka vytvorí opálený vzhľad + veľké zrkadlo

Mínusy: svetlé tiene vyzerajú rovnako - všetky sú v telovej farbe


Celkové hodnotenie sady:

Túto sadu mám rada tak napoly. Rúže sú dobré, lesk je priemerný, tmavé tiene sú dobré, svetlé sú priemerné, lícenka je skvelá. Napriek tomu, ako celok mám očnú paletku rada a skvele sa hodí na cestovanie a na dovolenky. Tiene sú ľahko rozotierateľné a dá sa nimi vytvoriť množstvo denných look-ov. Ak použijem len tmavé tiene, je z toho aj tmavé, večerné líčenie. Ak vo vašej kolekcii ešte paletku denných tieňov nemáte a chcete vyskúšať aj zopár ďalších výrobkov Elisabeth Arden, táto sada vás poteší. Ak takého tiene už máte, túto sadu môžete preskočiť. 

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára