Menu

štvrtok 28. januára 2016

Cargo Cosmetics *paletka na oči* Vintage Escape Eye Palette

O tejto paletke, Cargo Vintage Escape Eye Palette, som sa prvý krát dopočula už pred pár rokmi a veľmi som sa potešila, keď prišla aj na náš trh. Vôbec som neváhala a hneď som si ju kúpila. Nuž a hneď na úvod vám môžem prezradiť, že paletka nesklamala. Práve naopak, je úžasná a veľmi rada po nej siaham.


Cargo Cosmetics *paletka na oči* Vintage Escape Eye Palette

Túto paletku dostanete zabalenú v koženom obale a pribalia vám k nej aj obojstranný štetček na aplikáciu. Jeden koniec je klasický zaoblený štetec, druhá strana je šikmo strihnutý štetec na aplikáciu očných liniek. 
Samotnú paletku tvorí 12 tieňov v zemitých odtieňoch. Každý z nich má aj svoje meno a aplikáciu uľahčuje aj pribalené zrkadielko. Paleta pôsobí veľmi príjemne, žensky a mäkko. Na výber tu dostaneme všetky odtiene - svetlé na zvýraznenie, škálu hnedých na tieňovanie, klasickú čiernu a na ozvláštnenie zelenú a modrú.


Cargo Cosmetics *paletka na oči* Vintage Escape Eye Palette

Takže čo vás v tejto paletke čaká? Dva svetlé odtiene - Harvest Moon, matná telová a Crisp, trblietavá biela farba. Nachádza sa tu aj svetlo ružová farba s názvom Cuddle. Najviac si tu prídu na svoje milovníčky hnedej. Je tu šesť nádherných odtieňov - Hot Cocoa, matná tmavo hnedá, Autumn, matná svetlo hnedá, Frolic, trblietavá hnedá so striebornými odleskami, Cinnamon, trblietavá hnedá so zlatými odleskami, Rustic, medená a Chestnut, tmavá takmer čierno-hnedá. Samozrejme pribalili nám tu aj klasickú čiernu s názvom Black Crow. Nuž a na ozvláštnenie paletky je tu machovo zelená farba so zlatým odleskom s názvom Withered Leaves, a oceľovo modrá s názvom Twigs.
Všetky tiene majú nádhernú maslovú konzistenciu, veľmi krásne sa rozotierajú a ich použitie je naozaj jednoduché. Sú skvelo pigmentované, až na čierny odtieň, ktorému podľa môjho názoru čosi chýba. 


Cargo Cosmetics *paletka na oči* Vintage Escape Eye Palette

Ako môžete vidieť v paletke je mix lesklých a matných tieňov, vďaka čomu nemusíte siahať po ďalších produktoch - tu nájdete všetko pre ideálne každodenné aj špeciálne líčenie. Sú tu jemné farby na každý deň, aj výrazné tmavšie tiene ako stvorené na večer. Túto paletku môžete naozaj využiť doslova každý deň a keď sa s ňou začnete hrať, je veľmi ťažké ju odložiť. Ja vám ju môžem len odporúčať, táto paletka poteší každého.
Kozmetiku značky Cargo Cosmetics si môžete kúpiť online. Vintage Escape Eye Palette stojí okolo 30 Eur. 
Celkové hodnotenie: 5 z 5.

streda 27. januára 2016

Miss Sporty *lak na nechty* Clubbing Color

Miss Sporty Clubbing Color lak na nechty som si v obchode vybrala len kvôli farbe. Hľadala som svetlo fialovú a táto ma najviac zaujala. Navyše lak sľuboval aj rýchle schnutie a tak som sa ho rozhodla kúpiť.

Nuž a výsledok? Priemerný. Lak má peknú, pigmentovanú farbu a naozaj rýchlo vyschne. Avšak na nechtoch vydrží len približne tri dni, čo je podľa mňa dosť málo. Ale zase štetček má veľmi dobrý a nerobí šmuhy. 
Takže ak hľadáte nejakú zaujímavú farbu, túto líniu môžete vyskúšať, pretože výber farieb je veľký. Ale ak chcete lak na bežné používanie, tento budete musieť veľmi často opravovať.
Celkové hodnotenie: 3 z 5.