Menu

streda 8. októbra 2014

theBalm - Instain - lícenka

Správny mejkap si bez lícenky neviem predstaviť. Pre mňa spája všetko dokopy a vracia pleti prirodzenejší nádych, ktorý mejkap často vezme. Výber je široký: lícenku môžete nájsť v tisíckach odtieňov, matnú alebo s trblietkami, púdrovú alebo krémovú. Záleží len na vašich preferenciách. V tomto príspevku si povieme niečo viac o matnej, púdrovej lícenke s názvom Instain od značky theBalm


Značka theBalm vznikla len pred desiatimi rokmi s pomocou kníh o výrobe mejkapu a prázdnou kuchyňou. Dnes je to známa značka s líniou mejkapu, starostlivosti o pleť, vlasy a nechty. Hlavné motto theBalm je "krásna za päť minút" a preto majú produkty viac využití, sú nositeľných farieb a majú skvelú konzistenciu. V kozmetike theBalm nájdete prísady proti starnutiu, tri krát premleté pigmenty a voňavé parfumy. Nenájdete tu parabény a všetky ich výrobky sú cruelty-free. 

Lícenky z línie Instain sú dlhotrvajúce, púdrové lícenky, ktoré doslova zafarbia vaše líca. Ponúkané sú v šiestich odtieňoch pre rôzne ročné obdobia a rôzne farby pleti. Argyle je cukríkovo ružová (môj odtieň), Lace je výrazná sýta ružová, Houndstooth je fialovo ružová, Pinstripe je bordovo fialová, Swiss Dot je broskyňová a Toile je červeno ružová. 

Instain lícenku si zhodnotíme z viacerých hľadísk: balenie, pigmentácia, výdrž, aplikácia a celkový vzhľad.


1, Balenie: Balenie tejto lícenky vyzerá ako malý módny magazín. Vpredu nájdete na každom odtieni inú modelku a okrem základných informácií o produkte tu nájdete aj vtipné vety ako: "Spring for this blush", "Fall for this blush", "The quickest way to make you blush", "Color that won´t quit" a podobne. Vnútri balenia nájdete malé zrkadielko s nápisom "Wear it well...". Každý odtieň má tiež iný vnútorný dizajn a všetky majú magnetické zatváranie. Úprimne, už len to balenie je dostatočný dôvod mať v kolekcii aj túto lícenku. 

2, Pigmentácia: Vynikajúca. A to je výhoda aj nevýhoda. Chce to ľahkú ruku, inak sa to dá s touto lícenkou veľmi ľahko prehnať. Jedno prejdenie štetcom stačí na krásnu pigmentovanú farbu, ktorá vydrží. 

3, Výdrž: Táto lícenka sa počas dňa nikam nepohne. Na mojej mastnejšej pleti vydrží sýta a presne na mieste po celý deň. Vôbec sa o ňu nemusím starať. Nemám však pocit, že by zafarbila aj pokožku, ide dole normálne aj s vodou alebo aj s odličovačom. Lícenka nie je vodeodolná. 

4, Aplikácia: Aplikácia je najjednoduchšia so šikmo zastrihnutým štetcom na lícenku. Instain Blush sa ľahko rozotiera, ale treba ho hneď na prvý pokus aplikovať na správne miesta, pretože už tam ostane. 

5, Celkový vzhľad: Odtieň, ktorý mám je Argyle a je to svetlejšia, cukríkovo ružová farba. Tento odtieň dodá pleti zdravý a svieži vzhľad. Odtieň je matný a neobsahuje žiadne trblietky. Napriek mojim prvotným obavám, či tento odtieň nebude príliš kričať, dokáže sa veľmi pekne prispôsobiť svetlejšej pleti a vyzerá prirodzene. 


Ja vám môžem theBalm Instain lícenku len odporúčať. Mám ju veľmi rada, je pigmentovaná, vydrží celý deň a má krásne balenie. Kozmetiku značky theBalm si môžete kúpiť online. Instain lícenka stojí okolo 18 - 20 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára