Menu

streda 19. marca 2014

Balea hydratačná maska

Balea hydratačná maska je určená pre normálnu až suchú pleť. Obsahuje extrakt z morských rias, aloe vera, avokádový olej, bisabol, provitamín B5 vitamín E a lipozómy. Zoznam účinných látok v tejto maske znie dosť dobre, poďme sa teda pozrieť ako dobre maska účinkuje.

image

Všetky uvedené látky podporujú správnu hladinu vlhkosti pleti a lipozómy podporujú regeneráciu pokožky. Účinky tejto masky sú okrem hydratácie aj spomalenie starnutia pokožky, nadobudnutie rovnováhy, hebkosti a pružnosti pleti. 

image

Hodnotenie:

Balea hydratačná maska má príjemnú, jemnú vôňu. Konzistencia je vo forme hustého krému a preto sa maska ľahko aplikuje. Hneď po aplikácii na tvári ucítite jemné zohriatie pokožky. Táto maska je jedna z tých, ktoré nezaschnú, preto môžete počas jej pôsobenie rozprávať aj jesť. Aj keď sa maska po čase mierne vstrebe do pokožky, úplne nikdy nie, ostane po nej lepkavá pleť. Preto vám odporúčam po 10 minútach si masku premasírovať na tvári, aby sa lepšie vstrebala. Približne po 20-30 minútach môžete masku zotrieť obrúskom a naniesť svoj bežný hydratačný krém.

Táto hydratačná maska pôsobí celkom dobre a po jej použití bude vaša pleť hydratovaná a rozžiarená. Za cenu 0,99 centov budete mať túto masku na dve použitia. Kúpiť si ju môžete v drogérii.

image

Celkové hodnotenie: 4 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Ďalšie hodnotenie masky na tvár od Balea: maska z Mŕtveho moraBalea enzýmová maska

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára