Menu

štvrtok 4. septembra 2014

Garnier - Oil Beauty - Vyživujúci olejový píling

Značka Garnier Body rozšírila svoje rady o líniu produktov s názvom Oil Beauty. Táto línia obsahuje vyživujúci olejový telový píling, vyživujúce olejové telové mlieko a skrášľujúci suchý olej. Všetky produkty sú určené pre suchú pleť a obsahujú 4 druhy olejov: arganový, makadamový, mandľový a olej z ruže. V tomto príspevku si zhodnotíme Vyživujúci olejový telový píling a spolu s ním aj malý bonus: pílingové rukavice.


Vyživujúci olejový píling má za úlohu exfoliáciu, vyživenie a rozjasnenie pokožky. A na pomoc si zobral štyri skrášľujúce oleje: arganový, makadamový, mandľový a olej z ruží. Navyše píling obsahuje aj výťažky zo semien cupuacu stromu. Tento vyživujúci píling pomáha dodať pokožke vlhkosť a posilniť jej ochranné bariéry pred vysychaním. Vaša pokožka bude jemnejšia a zamatovo hladká. Celkový výsledok po použití olejového pílingu je jemná exfoliácia, intenzívna výživa a rozjasnená pokožka. 

Arganový olej obsahuje vitamíny A, E a F vďaka čomu dodáva pokožke mladistvý vzhľad. Dokáže udržať vodu v pokožke a pôsobí tiež ako prevencia strií či pomarančovej kože. 

Makadamový olej obsahuje vitamín B, vápnik, železo a fosfor. Je to zvláčňujúci olej, ktorý vyživuje suchú pokožku a dodáva jej hebkosť.

Mandľový olej obsahuje vitamíny A, B a E. Pôsobí upokojujúco a hydratačne na suchú pleť. Okrem toho zlepšuje pružnosť pokožky.

Olej z ruže obsahuje veľa vitamínu E a poskytne pokožke zamatovú hebkosť. Navyše ju chráni pred predčasným starnutím. 

Výťažky zo semien Cupuacu stromu obsahujú vitamíny skupiny B, tiež amino kyseliny a antioxidanty ako vitamíny A a C. Cupuacu strom patrí do rodiny kakaovníkov a jeho plody sú národným ovocím Brazílie. 


Aký je vyživujúci olejový telový píling?

Konzistencia je olejová báza plná malých priesvitných zrniečok plus niekoľko väčších hnedých. Pri trení po pokožke začne píling veľmi jemne peniť. Jeho vôňa je ženská a dospelá. Je to veľmi príjemná vôňa, mne to pripomína luxusné spa produkty. Vôňa je jemná, no napriek tomu chvíľu ostane na pokožke. Exfoliácia je skvelá. Zrniečka sú rôznej veľkosti, ale píling je jemný a nedráždi pokožku. Najviac zrniečok je tam malých a tak sú odumreté bunky odstraňované šetrne, ale účinne. Napriek tomu, že píling obsahuje až štyri druhy olejov, nezanecháva mastný film na pokožke. Telo ostane hladké, zjemnené a hydratované, ale žiaden olejový film neuvidíte. Určitý stupeň hydratácie tu je, ale podľa mňa je použitie telového mlieka nutnosťou po aplikácii pílingu. Celkovo je použitie tohto pílingu veľmi relaxačné a luxusné, vďaka baleniu, vôni a jemným zrniečkam. Podľa mňa môže tento píling použiť každý typ pokožky, nielen suchá. 

Použitie s pílingovými rukavicami:

Pílingové rukavice som objavila náhodou v JYSKu a odkedy som si ich kúpila, používam ich spolu s týmto pílingom. Rukavice sú vyrobené z polyesteru a majú drsný povrch. Používať ich môžete aj samostatne, bez produktu, ale s pílingom je celkový efekt účinnejší a výraznejší. Rukavice lepšie rozprúdia krv a s nimi využívate celú plochu ruky na exfoliáciu. Píling s rukavicami lepšie pení a menšie množstvo vám vystačí na väčšiu plochu na tele. Skvele sa s nimi robí aj masáž a príjemná vôňa tohto pílingu pomáha relaxácii. 


Garnier kozmetiku si môžete kúpiť online alebo v drogérii či hypermarkete. Garnier Body olejový telový píling si môžete kúpiť za cenu okolo 6 - 8 € (kúpiť tu). Pílingové rukavice si môžete kúpiť v JYSKu za cenu okolo 2 - 3 €. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.


Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára