Menu

piatok 25. júla 2014

Nivea *výživná medová maska*

Poznáte tie pleťové masky v drogériách alebo hypermarketoch, ktoré sú samostatne balené, vystačia na dve použitia a je ich na výber nespočetné množstvo? Ja pri nich vždy niekoľko minút stojím, obzerám si ich a vôbec si z nich neviem vybrať. A tak skúšam jednu za druhou, aby som zistila, ktorá je tá najlepšia. Prešla som niekoľko značiek a rôzne druhy másk a pri tejto výživnej medovej maske od Nivei som si povedala: konečne. Konečne som našla masku v balíčku, ktorú som si skutočne zamilovala. 
image
Nivea Nourishing Honey Mask je určená pre suchú a citlivú pleť, ale samozrejme ju môže použiť každý typ pleti. Jej hlavnou úlohou je intenzívne vyživiť a upokojiť pokožku. Táto maska podporuje prirodzenú bariéru pleti a zanecháva ju hebkú a jemnú. Pokožka tváre zároveň dostane dávku intenzívnej hydratácie a pleť je tak dokonale hýčkaná. Účinné látky v tejto maske sú medové výťažky, prírodný mandľový olej a aktívna látka Hydra IQ. Tieto látky upokojujú citlivú pleť a dodajú jej výživu. Výsledkom je zdravo vyzerajúca a krásne hebká pokožka. 
Med je častou prísadou v produktoch na starostlivosť o suchú a citlivú pleť, ale použiť ho môžete aj samostatne. Obsahuje obrovské množstvo vitamínov, minerálov a antioxidantov. Med dokáže pleť vyčistiť, upokojiť, tonizovať a tiež viaže vlhkosť a má antibakteriálne účinky. Viac si o mede môžete prečítať v príspevku Kozmetika z prírody: MedMandľový olej obsahuje vitamíny A a E a minerály ako draslík či vápnik. Jeho hlavné využitie v kozmetike je v starostlivosti o hrubú či popraskanú kožu, ekzémy, akné, alebo aj popáleniny. Veľká výhoda mandľového oleja je tá, že sa veľmi rýchlo vstrebe a nezanechá na koži mastný film. Aktívna látka Hydra IQ slúži na intenzívnu hydratáciu, ktorá ostane v pokožke po odstránení masky. Spojením týchto troch ingrediencií vznikla výživná medová maska, ktorej výsledok pocítite na pleti takmer okamžite. 
image
Táto pleťová maska má konzistenciu ako mäkké maslo, je svetlo žltá, veľmi ľahko sa rozotiera a má úžasnú vôňu. Rovnomernú aplikáciu vám zabezpečí štetec na pleťovú masku. Maska sa aplikuje na dokonale vyčistenú pleť, pre najlepší výsledok je dobré použiť automatickú kefku na tvár. Aplikácia masky sa odporúča 1 až 2 krát týždenne a maska má ostať na pleti 10 až 15 minút. Zvyšky masky si stačí zotrieť kozmetickým obrúskom. Balenie je určené na dve použitia.
Hodnotenie:
Výživná medová maska je krémová, pohodlne sa nosí na tvári a celý čas skvele vonia. Aplikácia aj zmývanie sú jednoduché a výsledok stojí za to. Pleť je výborne hydratovaná a rozžiarená. Mám suchú pleť, napriek tomu si po odstránení tejto masky nemusím aplikovať žiaden hydratačný krém. Pleť sa cíti sviežo a príjemne, suché miesta sú vyživené. Maska splní to, čo sľubuje - pleť je pružná, jemná a vyživená. Zatiaľ najlepšia maska v balíčku, akú som vyskúšala. 
Celkové hodnotenie: 5 z 5.
Kozmetiku značky Nivea si môžete kúpiť v drogériách, hypermarketoch alebo online. Výživná medová maska stojí od 1 do 2 € (kúpiť tu). 
Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB
HODNOTENIA ĎALŠÍCH MÁSK V BALÍČKU:
image

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára